Xiaomi

Xiaomi Başarılarına Bir Rekor Daha Ekledi

Reklam

Ardı ardına kırdığı rekorlarla akıllı telefon pazarında tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Xiaomi Çin’in en güçlü telefon üreticileri arasında yer alıyor. Xiaomi başarılarına bir rekor daha eklemiş oldu.
Çin merkezli telefon üreticilerinden bir tanesi olan Xiaomi söz ettiği açıklamada Hindistan’da yaptığı telefon satışlarının 1 milyona ulaştığını belirtti. Bu durum şirketin kırdığı rekorlar arasına bir yenisinin daha eklenmesine neden oldu. Akıllı telefon pazarında etkinliğini sürdüren Xiaomi firmasının iddia ettiği 1 milyonluk satış Hindistan akıllı telefon pazarı sorumluluğunu üstlenen Manu Jain tarafından atılan yeni bir tweetle kanıtlandı. Manu Jain tarafından atılan tweet içeriğinde de Xiaomi’nin Hindistan genelinde yaptığı satışın 1 milyonu aştığı belirtiliyor.

Xiaomi yetkilileri tarafından paylaşılan görselde 1 milyonluk satış haberi duyurulmuştu. Hindistan’da hala etkin bir satış sürecine sahip Xiaomi akıllı telefonları arasında yer alan Redmi Note, Redmi 1S ve Xiaomi Mi 3’ün öne çıktığı görülüyor. Geride bıraktığımız süreçte Hindistan genelinde Flipkart üzerinden 233 dolar etiketle satışa çıkarılan Xiaomi Mi3, kısa zamanda tükenmişti.

Xiaomi Başarılarına Bir Rekor Daha Ekledi
Xiaomi Başarılarına Bir Rekor Daha Ekledi!

Akıllı telefon pazarında sık sık rekor kırmaya devam eden Xiaomi’ nin tepesinde kara bulutlar dolaşıyor. Ericsson tarafından Yeni Delhi mahkemesine yapılan dava başvurusunun ardından, Xiaomi’nin 3G ve EDGE gibi teknoloji patentlerini ihlal ettiği için Hindistan’da satışların durdurulmasından bahsediliyordu.

Göz Atın:  Xiaomi Redmi Note 8 Pro Teknik Özellikleri

Xiaomi Mi5 Safir Ekran Gelme Olasılığı Yüksek

Mahkeme tarafından şimdilik sadece Xiaomi’nin Snapdragon işlemciye sahip telefonlarına 8 Ocak tarihi izin çıkacağı söylenirken, Şubat ayının başları gelmeden tam bir yasak geleceği açıklandı. Davanın durumu Şubat ayında verilen kararın ardından netliğe kavuşacak. Dava ile ilgili bilgiler geldikçe AndroideGel Teknoloji paylaşım sitemizde bilgiler vermeye devam edeceğiz…

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir Yorum

  1. xiamio gercekten cok tutuldu. Çin malı diye biz çoğu markayı tercih etmeyiz ancak teknolojiye hızla damga vurmaya devam ediyor oldukça farklı bir firma ve şuan zannedersem dünya genelinde ürünleri en fazla satılan 5 firma arasında.. Hem ucuz hemde kalite diye çok duyuyorum ama kullandım desem yalan olur

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu