Nasıl Yapılır?

Android YouTube’dan Video Nasıl İndirilir?

YouTube videolarını telefonunuza kaydetmenin iki farklı yöntemini aşağıdaki yazımızda detaylarıyla paylaştık.

Reklam

YouTube, şuan için dünyanın en geniş müzik ve video platformu olması beraberinde, en büyük 2. arama motoru olarak bilinmektedir. Bu bakımdan her an telefonlarında çeşitli videolar bulundurmak isteyen kullanıcılar Android YouTube’dan video nasıl indirilir merak etmektedir.

YouTube’dan video indirmek isteyen kullanıcılar aradıkları her türden video ve müziği bu video arama motoru üzerinden bulduğundan telefona nasıl video indirilir öğrendikten sonra talep edilen her türlü mobil video indirme konusunda sıkıntı yaşanmayacaktır.

Youtube Videoları Telefona Kaydetme

Yootube Premium Üyelik
Yootube Premium Üyelik
  • Videoları kaydetmenin iki yolu var, bunlardan biri herhangi bir uygulama kullanmak. Uygulama ile indirmek için TubeMate uygulamasını sizler için inceledik fakat sizler Google Play’den dilediğiniz uygulamayı seçebilirsiniz.
  • Bir diğer seçenek ise YouTube uygulamasını kullanmak. Uygulamada herhangi bir videoyu açtığınızda hemen alt tarafta indir seçeneğini göreceksiniz. Bastığınızda sizlere YouTube’ un yeni üyelik sistemi olan Premium’a geçin tarzında seçenek çıkıyor. Hemen onun altında videoyu hangi çözünürlükte indirebileceğiniz var. Burada da iki seçenek mevcut; orta çözünürlük 360p ve yüksek çözünürlük 720p. Ücretsiz deneyine bastığınızda üyeliğiniz aktif hale gelecek ve telefonunuza istediğiniz videoyu indirebileceksiniz. Bu çözünürlük seçenekleri seyrettiğiniz videoların kalitesine göre değişebilir. YouTube Premium üyeliği aktifleştirdiğinizde video indirmenin dışında sizlere reklamsız, arka planda oynatma ve internet bağlantısı olmadan videoya devam etme gibi özellikler beraberinde geliyor. Premium üyelik yaklaşık 1 yıldır yani Temmuz 2019′ dan beri ülkemizde kullanımda olduğu bilgisini verelim. Buradan üyeliğin tüm detaylarına ulaşabilirsiniz.

Wi-Fi ağına bağlı olmadan da video izleyebilmek isteyenlerin tercih ettiği Android telefona video indirme işlemleri birçok alternatif ve basit adımlardan oluşmaktadır.

Bu adımları; TubeMate uygulamasını kullanmak, Clip Converter ve diğer URL’den YouTube video indirme siteleri olarak sıralayabiliriz.

YouTube telefona video indirme yöntemleri arasında en tavsiye ettiğimiz TubeMate uygulamasıdır. Uygulama hem video izleme hem de YouTube videolarını telefona indirme işlemlerini yapabilmektedir. Peki, Youtube videoları nasıl indirilir? Bu program beraberinde izleyeceğimiz adımları ele alalım.

YouTube’dan video indirme yolu Google tarafından pek uygun görülmediğinden ne yazık ki bu uygulamayı Google Play Market üzerinde bulamayacaksınız. Ancak telefona yüklemek için Google’dan TubeMate.apk aramasını yapmanız ve ilgili uygulamanın en düşük 3.0 sürümünü indirmeniz yeterli olacaktır.

Reklam

TubeMate APK dosyasını indirdikten sonra bu uygulamayı telefona kurabilmek için bilinmeyen kaynaklardan yükleme seçeneğini aktif hale getirmeniz gerekiyor. Aksi takdirde bu uygulama Play Markette bulunmadığından telefona yüklemeniz mümkün olmayacaktır.

Uygulamayı kurduktan sonra yapılması gerekenler:

Android Youtube’den Video Nasıl İndirilir?
Kaynak: Xda

Telefonunuzda hafıza kartı varsa, indirme yeri olarak hafıza kartını seçin.

Aynı anda bir video indirilebilir şekilde ayarların. Aynı anda birkaç video inerse telefonun kasmasına ve farklı videolar üzerinde işlemler yapılırken videoların hatalı inmesine neden olacaktır.

Videolar indirildikten sonra uygulamanın ayarlar bölümünde yer alan ön bellek temizliği yapılmalıdır.

Göz Atın:  YouTube Açılmıyor Hatası Nasıl Düzeltilir?

Zaman zaman ön bellek temizliği yapılmadığı takdirde uygulamanın donduğu görülecektir.

Bu uygulama dışında YouTube’dan telefona nasıl video indirilir hala merak ediyorsanız tek yöntem yalnızca bu değil. Ayrıca yalnız URL’den YouTube video indirme sitelerini de kullanabilirsiniz.

Reklam

Clip Converter sitesine girdikten sonra Youtube video indirme işleminin başlaması için yapılması gereken tek şey ilgili video URL’sini kopyalamak ve sitede belirtilen alana yapıştırmak olacaktır. Ardından siteye yükleme talebini gönderdiğinizde YouTube videosu telefonunuza inmeye başlayacaktır.

Ancak bu sitenin telefon üzerinden kullanımlarında masaüstü görünümünü aktif hale getirmenizi öneriyoruz. Böylece indirme işlemi sorunsuz tamamlanacaktır.

Okuyucularımızdan sıklıkla gelen talepler üzerine YouTube’dan video nasıl indirilir sorusuna cevap aradık. İster uygulama kullanarak ister Premium üyeliğe geçerek bu sorunuzu halledebilirsiniz.

Merak ettiğiniz tüm soruları, kendi görüş ve önerilerinizi yorum aracılığıyla bizle paylaşabilirsiniz.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu