Uygulama
Trend

En iyi Android Müzik ve Medya Uygulamaları

Reklam

IPod’ları hatırlıyor musunuz? Akıllı telefonlarımız müzik ve film gibi dijital içerikler barındıran eğlence merkezlerimiz haline geldi. Android geliştiricilerin yaratıcılığı, şaşırtıcı içeriği, hiç düşünmediğimiz şekillerde karşımıza çıkıyor. Bu muhteşem uygulamalar, Android müzik ve medya uygulamaları multimedya en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacaktır.

RADYO YAYINCILIĞI ANDROİD UYGULAMASI: Pandora

All-New-Pandora-Ui

Pandora sizin için müthiş bir müzik uygulamasıdır. Sadece müzik tarzını duymak istediğiniz bir sanatçı seçin ve gerisini Pandora’ya bırakın. En popüler Streaming Radio uygulaması olan Pandora, ücretsiz ve reklam destekli ancak bunları kaldırmak için aylık bir aboneliğe yükseltebilirsiniz.

Spotify

Spotify-Android

Geniş bir çalma listesi üzerinde ince ayar yapmayı mı istiyorsunuz? Spotify, Pandora gibi otomatik müzik oynatma seçeneklerine ek olarak, kaydedebileceğiniz ve paylaşabileceğiniz gelişmiş çalma listesi özelliklerine sahip favori sanatçılarınız tarafından belirli şarkıları sıraya koymanızı sağlar. Gerçekten duymak istediğiniz her şarkıyı ve audiophiles, egzersiz aletleri ve parti için gittikçe artan sayıda özellik bulundurması ile en iyi Android uygulamalarından biri.

MP3 PLAYER: PowerAmp

Poweramp

Reklam

Cihazınıza (veya buluta) kaydedilmiş, hazırlanmış bir müzik dosyaları kütüphaneniz varsa, gerçekten istediğiniz, el ile oynatmayı hızlı, kişiselleştirilebilir, kolayca göz atılabilir mükemmel bir MP3 çalardır. PowerAmp, tüm listelerinizi denetler, bazı kişilerin iPhone üzerinden Android’i seçmesine neden olan bir uygulamadır ve nedenini görmek uzun sürmez.

KONSERLER ve ETKİNLİKLER için ANDROİD UYGULAMASI: SongKick Concerts

Songkick

Canlı müzik severler, sevdikleri gruplardan ve sanatçılardan bir konser kaçırmamak için bir uygulamaya güvenmelidir: SongKick android Uygulaması, doğrudan mevcut müzik kitaplığınızdan bilgi alır, istediğiniz zaman güncelleştirebileceğiniz sayısız özel seçenek ve tercihlerle birleştirir ve harika bir konser, etkinlik yakalamak için en iyi fırsatları asla kaçırmamanıza yardımcı olur.

MÜZİK DÜZENLEME ANDROİD UYGULAMASI: Music Maker Jam

Music-Maker

Her zaman müzik yapmak istersiniz, ancak profesyonel ekipmanlara ve öğrenmesi zor yazılımlara binlerce TL harcamak istemiyorsanız, Music Maker Jam ile başlayarak biraz eğlenin. 100 farklı stilde müzik hazırlamanıza, kendi vokalinizi kaydetmenize, hepsini karıştırmanıza ve çok eğlenceli müzikler üretmenize izin verir. Mutlaka deneyin…

KARAOKE & LYRICS: Dubsmash

Dubsmash

Reklam

Karaoke ile ilgileniyorsanız mutlaka denemeniz gereken uygulamalardan biri Dubsmash. Özellikleri ile eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz.

GİTAR UYGULAMASI: Songsterr

Songsterr

Eğer gitar öğrenmeye çalışıyorsanız, Songgster için ufak bir ödeme yapmanız gerekecek. Çevrimiçi veya çevrimdışı olsanız da, 500k + sekmelerine erişirsiniz ve belki de en iyisi, sanatçıların kendileri de telif ücreti kazanmaktadır. Uygulama sayısız seçenek, çoklu araç desteği sunuyor. Bir kez al, sonsuza kadar kendini geliştir ve telif hakkı kazan.

ŞARKI BUL: Shazam

Shazam

Bunu daha önce duymuşsundur değil mi? Çalmakta olan bir şarkıyı hızlı bir şekilde tespit etmenin en kolay yolu, kaydedin, paylaşın, indirin ve onunla yapmak istediğiniz ne varsa yapın. Android uygulama basit bir şarkı tanımlama uygulaması olarak başladı ancak çok daha fazlası haline geldi. En iyi özelliklerden biri, kendiniz denemek için ilginç ve daha az bilinen seçenekleri çekme eğiliminde olan Shazam…

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu