Nasıl Yapılır?

Instagram’ a Facebook ile Giriş Yapma Nasıl Yapılır?

Reklam

Instagram’ a Facebook ile Giriş Yapma Nasıl Yapılır? Instagram facebook ile giriş yapma, bu sosyal medya ağına kayıt olmakla uğraşmak istemeyenler için sunulmuş bir kolaylıktır. Önceden bir facebook hesabına sahipseniz hiç vakit kaybetmeden instagram facebook ile bağlan özelliğini kullanabiliyorsunuz. Instagram’ a facebook ile giriş yapmak için hangi adımları takip etmek gerekiyor? İşte bu konuya ilişkin tüm detaylar…

Instagram üye olmak isteyen kullanıcılarına yönelik alternatif seçenekler sunuyor. Kullanıcılar burada yer alan alternatif kaydolma seçeneklerini kullanarak ilgili sosyal medya ağına rahatlıkla dahil olabiliyor.

Instagram’a kaydolmak için kullanabileceğiniz alternatif seçenekler; facebook, cep no ve eposta adresi olarak biliniyor. Bu yazımızda Instagram facebook ile giriş yapma özelliğini ele alacağız.

Instagram’a facebook hesabınızla kaydolmak istiyorsanız izlemeniz gereken kısa bir yol var. Instagram ana sayfasına giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan facebook ile giriş yap butonuna tıklıyorsunuz.

Instagram Facebook Ile Giriş Yapma
Instagram Facebook Ile Giriş Yapma

Ardından çıkan sayfada sizden facebook hesabınızla birlikte oturum açmanız istenecek. Facebook hesabınıza giriş yaptıktan sonra yeni bir Instagram hesabına da sahip olacaksınız. Ayrıca bu yazımızda belirttiğimiz gibi instagram mavi tik almak için ilk adımı atmış olacaksınız.

Önceden facebook oturumunuz açıksa zaten fazla uğraşmanıza gerek kalmayacak.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Nadir

Akıllı telefon konularına oldukça ilgili olan yazarımız, AndroideGeL Teknoloji Haber sitesi için yazıyor...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu