Android

10. Yaşını Kutlayan Android’ in En İyi Telefon Modelleri

Reklam

Android hayatımıza girişinin 10. yılını kutlarken, bizlerde şuan için piyasada yer alan en iyi telefon modellerini inceledik. Eğer hala yeni bir telefon modeli satın almak istiyorsanız, alışveriş yapmadan önce bu listeyi incelemenizde fayda var.

Samsung Galaxy S9 Plus

Samsung Galaxy S9 Plus
10. Yaşını Kutlayan Android’ In En İyi Telefon Modelleri 5

Samsung’un amiral gemisi olarak nitelendirebileceğimiz Galaxy S9 Plus, en iyi Android telefonları listemizde başı çekiyor. Telefonun başlıca özelliklerini; 6.2 inç ekran, 64GB yerel depolama alanı, 6GB RAM, 3.5k mAh batarya, 12MP kamera olarak sıralayabiliriz.

Göz Atın:  Samsung Galaxy A53 5G Teknik Özellikleri Belli Oldu

Huawei P20 Pro

Son yıllarda akıllı telefon sektörüne yönelik yaptığı hamlelerle dikkat çeken firmalardan bir tanesi olan Huawei’nin P20 Pro modeli de, 10 yaşını kutlayan Android’in en iyi telefon modelleri arasında yer verebileceğimiz bir cihaz. P20 Pro genel özellikleri; 6.1 genişliğinde ekran, 128GB yerel depolama alanı, 6GB RAM, 4.000 mAh pil, 40MP kamera şeklinde.

Samsung Note 9

Samsung Note 9

Samsung Note 9, adeta cebinizdeki bilgisayar olarak tanımlayabileceğimiz bir akıllı telefon modeli. İş alanında teknolojik araçlara daha çok ihtiyaç duyanlar için kesinlikle tavsiye edebileceğimiz bir model olan Samsung Note 9’un 7.000 TL üzerindeki fiyatı bu ürünü satın alma konusunda biraz caydırıcı olabiliyor. 6.4 inç ekran, 128GB depolama, 6GB RAM, 4.000mAh batarya, 12MP kamera şeklinde Note 9’un genel özelliklerini sıralayabiliriz.

LG Q7 Think

Lg Q7 Think

LG akıllı telefon pazarında makul fiyat aralıklarında sattığı amiral gemisi model cihazlarla dikkat çekiyor. Bu cihazlardan birisi olan LG Q7 Think’in özelliklerini; 6.1 inç ekran, 64GB depolama, 4GB RAM, 3.000mAh batarya, 16MP kamera olarak sıralanabilir.

Göz Atın:  4,5G uyumlu Samsung Akıllı Telefon Listesi

Android telefonları ilk defa kullanacaklar ile ilgili bu yazımız da ilginizi çekebilir.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 2 Ortalama: 5]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu