Android

Andriod’te Yıl Sonu Şifre Devrimi Yapılacak

Reklam

Şifreler güvenliğimiz için önemli olsa da aynı zamanda hayatı oldukça zorlaştıran bir etmen. Andriod’te yıl sonu şifre devrimi olacak. Google uzun bir süredir şifre yükünü ortadan kaldırmak için çalışıyordu. Bu amaçla parmak izi tarayıcı ve iris taraması gibi güvenlik kontrolleri yaratılsa da Google daha doğal ve hayatın akışının içinde olan bir teknolojinin peşindeydi.

Andriod’ Te Yıl Sonu Şifre Devrimi Yapılacak

Google şu an çalışmaların sonuna yaklaşmış olabilir. Google araştırma bölümünden Daniel Kaufman, sene sonunda Android uygulamalarda şifresiz güvenlik uygulamalarının olacağını açıkladı.

Google telefondaki etkileşimlerinizle sizi tanıyacak ve telefonun sizde olup – olmadığına karar verecek. Bu sayede uygulamalar sizin yürüme, koşma, yazı yazma gibi ürettiğiniz bilgilere bakarak, telefonun sizde olup olmadığını anlayacak ve eğer telefon sizdeyse parmak izi – güvenlik sorusu gerekmeden açılacak.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu