Nokia

Android İşletim Sistemli Nokia C1

Reklam

Uzun zamandır çizgisinin dışına çıkmayan Nokia’nın akıllı telefon çıkaracağı söylentileri mobil dünyada bazı heyecanlar yaşanmasına neden olmuştu. Artık bu durum sonu belirsiz söylenti olmanın tamamen dışına çıktı ve gerçekleşmesi kesin olan bir durum haline geldi. İnternet sitelerine sızan bazı görüntülerin ardından Android işletim sistemini kullanan Nokia C1 akıllı telefon modelinin piyasaya sürüleceği doğrulandı. Bahsedilen akıllı Nokia’nın özelliklerine aşağıda yer vereceğiz.

Android İşletim Sistemli Nokia C1
Android İşletim Sistemli Nokia C1

Render kaynaklı bilgilere göre ekran boyutu 5 inç olurken çözünürlüğü ise 1080p olacak. Gücünü dört çekirdekli 2.8GHz saat hızında İntel işlemciden alan bu cihaz üzerinde 3 GB RAM desteği bulunurken 3100mAh değerinde bataryaya sahip. Nokia C1’de 32, 64 ve 128 GB yerel depolama alanının olması bekleniyor. Telefonun ön kısmında bulunan 5 MP kamera selfie ve kişisel görüşmeler için oldukça uygunken arkasında da yine kalite değeri yüksek 20.1 MP kamera bulunuyor. Tüm bunların yanı sıra ortaya atılan iddialara göre cihazın Windows Phone versiyonunun da çıkması bekleniyor.

Tasarım, ekran çözünürlüğü ve sistemsel performans özellikleri konusunda oldukça gelişmiş bir akıllı telefon modeli olan Nokia C1’in yoğun ilgi göreceğini düşünüyoruz.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu