Nasıl Yapılır?

Android Karanlık Mesaj Teması Nasıl Açılır?

Reklam

Android karanlık mesajlar, karanlık ortamda mesajlaşırken gözleri rahatsız olanlar için özel olarak geliştirildi. Android karanlık mesaj temasını açarak ışık yanmayan bir ortamda daha rahat mesajlaşabileceksiniz. Böylece karanlık ortamda telefona bakarken sıkça ortaya çıkan göz sorunları daha az görülecek.

Mobil uygulamaların bir çoğunda görülen, kısa süre öncesinde de YouTube için gündeme gelen karanlık tema özelliği artık standart Android mesajlar uygulamasındaki yerini de alacak.

Öncesinde çeşitli mesaj uygulamaları geliştirmeye çalışan, ancak rağbet görmemeleri ya da Google’ın geliştirmeyi bırakması nedeniyle bu uygulamalar kısa sürede arkada kaldı.

Android mesajlar uygulaması şuan için resmi olarak bu temaya kavuşmuş değil. Ancak karanlık tema gizli kodlar arasındaki yerini koruyor.

XDA forumda keşfedilen bu gizli özellik sayesinde arka planın koyu renge büründüğü, yazıların ise beyaz renk aldığı anlaşılıyor.

Android mesajlar karanlık tema özelliği tüm kullanıcılar için açılmış değil. Ancak karanlık mod özelliğinin favori olduğu bu dönemde mesajlar uygulamasının da bu özelliğe ilişkin bir güncelleme alacaktır.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu