Mobil

Android Telefonlarda PUBG Loot Hilesi Nasıl Yapılır?

Reklam

Açılımı PlayerUnknow’s Battlegrounds olan PUBG, günümüzde en popüler olan ve en çok oynanan oyun rekorunu elinde tutan mobil oyunlardan biridir. Çevrimiçi bir oyun olan PUBG’ı oynayabilmek için internet bağlantısı gerekmektedir. Oyunu android mobil cihazlarda oynayabilmek için ise, telefonun en az 2 GB’lık RAM’a sahip olması şarttır. Bütün dünyada milyonlarca oyuncusu bulunan PUBG’ın konusu, bir harita üzerindeki mücadeledir ve oyuncuların karşılıklı olarak çevrimiçi savaşlarından oluşmaktadır. Android Telefonlarda PUBG Loot Hilesi Nasıl Yapılır? konumuza göz atalım.

PUBG oyunu harita üzerinde loot bölgelerinden oluşmaktadır. Bu loot bölgelerinde haritaya en erken gelen kişi rakiplerine karşı büyük avantajlar sağlamaktadır. PUBG mobil oyununda, harita içerisinde yaklaşık olarak 24.000 adet loot bulunmaktadır.

Bu loot bölgelerine iniş çok önemli olduğundan, inilecek loot bölgesinin seçimi ve bu bölgedeki oyuncu sayısının az olması ve malzemeler bakımından zengin olması, oyuncuları baştan avantajlı kılmaktadır.

Durum böyle olunca çok sayıda, android telefonlarda PUBG loot hilesi oluşturulmuştur. PUBG oyunun amacı harita üzerindeki belli loot bölgelerini seçerek, oradaki görevleri yerine getirmektir. Bu görevleri yerine getirirken oyuncu çeşitli malzemeler ve aksesuarlar kazanabilmekte ve bunlarla düşmanlarına karşı daha iyi savaşabilmektedir. Oyuncunun yaptığı her hamle ve hareket puanın artmasını sağlar, bu nedenle bu aşamalarda kullanılmak üzere birçok hilede oyun üzerinde geliştirilmiştir.

Android Telefonlarda PUBG Loot Hile

İnilen loot bölgelerinde bazı avantajları sağlayan hileleri uygulamak için bazı yöntemler vardır. Bu bölgelerdeki malzemelere, sandıklara, ekipman ve kıyafetlere ulaşmak için ve oyun içinde bazı öncelikler kazanmak için android telefonlarda PUBG loot hile uygulanmaktadır. Böylelikle rakiplere karşı büyük bir üstünlük sağlanmaktadır.

Bu yöntemleri uygulamak için yapılması gereken ilk şey telefonu rootlamaktır. Rootlama işlemini yapabilmek için gereken programlardan biri KingRoot adlı programdır. Bu programı indirme sitelerinden indirerek, telefonda gerekli olan root ayarları kolaylıkla oluşturulur.

Reklam

Telefonda rootlama işlemini yapma nedeni ise, indirilecek olan hile dosyalarının rahatlıkla çalışmasını sağlayabilmektir.

Rootlama bittikten sonra yapılması gereken işlem, bir vpn uygulaması indirmektir. Vpn işi de halledildikten sonra Game Guardianve Hosts isimli dosyalar indirilir. Bütün bu işlemler tamamlanınca hile scripti dosyası indirilip, çalıştırılarak amaca ulaşılmış olunur.

Android Telefonlarda PUBG Loot Hile Nasıl Kurulur?

Daha detaylı olarak olay şu şekilde olmaktadır ve bazı noktalara dikkat etmek gerekmektedir. Vpn host uygulamasını telefona indirdikten sonra, kurulum aşamasında, telefona yüklemek için izin isteme olayında bu iznin verilmesi gerekmektedir. Bu izin verilmezse dosyaların inmesi gerçekleşmemektedir.

Vpn hosts dosyası indirildikten sonra, dosyada Host File isimli bir yazıya ulaşılır. Bu yazının üstüne tıklandıktan sonra gerekli olan dosyalar karşımıza çıkmış olur. Bu aşamadan sonra çıkan dosyalar içinde Hosts dosyasının seçilmesine dikkat etmek gerekir.

Bu dosya seçildikten sonra yuvarlak içinde bir tuş belirir, kapalı konumda olan bu tuşun mutlaka açık hale getirilmesi lazımdır. Bu işlemden sonraysa yine indirilen dosyalardan, Game Guardian dosyası çalıştırılıp aktif hale getirilir. Bu çalışmanın sonunda telefonda yüklü halde olan PUBG oyununa girilip, oyun açılır.

Oyun açıldığı zaman, oyun ekranında sol tarafta Game Guardian penceresi belirmiş olur. Bu pencere açıldıktan sonra yine sol kısımda bulunan hile scripti dosyasını seçip çalıştırmak gerekir ve bu işlemden sonra oyuna girip, oyuna devam edilir.

Reklam

Android telefonlarda PUBG loot hile konusunda yapılması gereken işlemler bu şekildedir. Hilenin çeşidine göre hile dosyaları farklılık gösterse de temelde yapılan işlemler ve hilenin aktif edilme yöntemleri anlatıldığı şekildedir.

Önemli UYARI: Sizlerden gelen yoğun istek üzerine paylaştığımız PUBG loot hilesi nasıl yapılır konumuzda her ne kadar nasıl hile yapıldığı anlatılıyorsa da AndroideGeL ailesi olarak oynadığınız hiç bir online oyunda HİLE yapmamanızı tavsiye ederiz. Oyunu oynayan diğer oyunculara SAYGI göstererek oyunun zevkini yaşayın…

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Nadir

Akıllı telefon konularına oldukça ilgili olan yazarımız, AndroideGeL Teknoloji Haber sitesi için yazıyor...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu