Uygulama

PUBG Mobile Güncellemesi Hangi Özellikleri Getirdi

Reklam

PUBG Mobile sürüme büyük bir güncelleme geldi. Bu gelişmenin ardından merak edilenler arasında PUBG Mobile güncellemesi hangi özellikleri getirdi ve boyutu ne kadar gibi sorular merak ediliyordu. İşte PUBG Mobile güncellemesine ilişkin önemli detaylar…

PUBG Mobile’da görülen bazı eksiklikler ve optimizasyon sorunları yeni bir güncellemeyi gerektiriyordu. Sonrasında bu oyuna yeni bir güncelleme geleceğine ilişkin söylentiler yayılmaya başlamıştı. Sonunda beklenen büyük güncelleme geldi ve PUBG Mobile’ın yapı taşları değişti. İlgili güncellemenin dosya boyutu yaklaşık 440MB kadar.

Pubg Mobile Yeni Guncelleme Geldi

PUBG Mobile 0.11.0 Güncellemesinin Özellikleri Neler?

Resident Evil 2’den hatırlayacağınız ana menü müziği 0.11.0 güncellemesi ile birlikte oyuna eklendi. Ayrıca Pandemic Treasure eklentisini aktif hale getirerek Resident Evil 2 kostümlerini de kullanılabilir olacak.

Saldırı tüfekleri savaş modu için gelen yenilikle birlikte SMG mermileri ikiye katlanmış olacak.

Oyunun birinci yılının arkada kalmasına özel olarak özel eşya, avatar ve çeşitli kişiselleştirme detayları PUBG mobile’a eklendi.

Reklam

Vikenti haritası üzerine yapılan çalışmanın ardından ay ışığı hava durumu haritaya özel olarak eklendi.

Zombie: Survive Till Dawn oyun modu ise bu güncellemenin getirdiği geçici bir özellik olarak karşımıza çıkıyor.

PUBG Mobile 0.11.0 güncellemesi ile birlikte gelen değişimler yalnızca oynanışla sınırlı kalmıyor. Oyuncu bağlantılarını ve diğer özelliklerini takip edebileceğiniz yeni bir özellik olan Connection alanı da oyuna eklenmiş oldu. Şu sıralar en çok oynanan mobil oyun olan PUBG bakalım ilerleyen günlerde bu başarısını sürdürebilecek mi?

Göz Atın:  Android Telefonlarda PUBG Loot Hilesi Nasıl Yapılır?

Henüz kullanmış olduğunuz cihazda bu güncelleme çalışmıyorsa uygulama mağazasına girerek oyunu son sürüme update etmeyi unutmayın.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu