Mobil

Çift Ekranlı YotaPhone 2 Tanıtıldı

Reklam

Rusya merkezli hizmet veren GSM operatörü Yota’nın geliştirdiği çift ekran özelliğine sahip Yotaphone 2 akıllı telefon modeli bu ayın sonu gelmeden çoğu Avrupa ülkesinde satışa sunulacak. Bu modelin ülkemizde de satışa çıkarılması bekleniyor. Telefonda standart olarak piyasaya sürülen LCD ekran özelliğinin yanı sıra arka tarafta yer alan e-mürekkep ekranı da bulunacak.

Çift Ekranlı Yotaphone 2 Tanıtıldı

Yotaphone 2’de yalnız mürekkep ekran kullanıldığı zaman 2.500mAh kapasiteye sahip pili 5 güne kadar kullanım imkânı sunacak. Gorilla Glass 3 kaplı, Full HD çözünürlüğe sahip 5 inç büyüklüğündeki AMOLED ekran telefonun diğer özellikleri arasında. Telefonun mürekkep ekranı ise 4.7 inç büyüklüğünde ve 540x960px çözünürlüğünde olacak.

Gücünü 2.2 GHz frekans hızına sahip dört çekirdekli SnapDragon 800 işlemciden alan cihazda ayrıca 2 GB RAM desteği, 32 GB yerel depolama alanı, 2.1 MP ön & 8 MP arka kamera, Bluetooth 4.0, NFC bulunuyor. Sistemsel özellikleri bu şekilde olan Yotaphone 2 müşterilerine Android KitKat 4.4.3 işletim sistemiyle birlikte sunulacak.

32.990 Ruble yani 612 dolar fiyat etiketiyle Rusya’da satışa sunulacak telefonun ülkemizde hangi fiyatta satılacağı şimdiden merak konusu.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu