Teknoloji Haberleri

Devlet Yerli Telefona Destek Veriyor

Reklam

Ülke genelinde birçok yerli projenin hayata geçirilmekte olduğu bu dönem içerisinde akıllı telefonlar içinde önemli bir adım atıldı. Sayın Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan yeni hükümet programı içerisinde yeni yerli telefona destek de görülüyor.

Cep telefonu günlük hayatımızın en vazgeçilmez parçalarından bir tanesi haline gelmiş durumda. Geçmişte yalnızca arama veya mesaj üzerine iletişim aracı olarak kullanılan televizyonlar günümüzde bilgisayar özelliği taşıması sebebiyle birçok işimize yarıyor.

Ülke genelinde akıllı telefonlara yönelik talepte oldukça yoğun durumda olması sebebiyle ülke bu ürünü kendi üretmediği takdirde, büyük zarara giriyor. Her ülkede bu duruma önlem almak için çeşitli önlem alma girişimlerinde bulunuyor.

Yakın Zaman İçerisinde Yerli Cep Telefonu Gelebilir

Hükümet, akıllı telefon üretimi konusunda kapsamlı çalışmalar yapmakta ve Başbakan tarafından açıklanan hükümetin yeni programında, yerli akıllı cep telefonu projesi de yer aldı.

Henüz yerli akıllı telefonun detayları belli değil. Aynı zamanda telefon donanımlarının ne kadar yerli olacağı da merak ediliyor.

Reklam

Yerli akıllı telefonda kaliteli tasarım özellikleri, güncelliğini yitirmeyen yazılım desteği ve doğru donanım bulunmasını ve uygun fiyat aralıklarında satışa sunulması bekleniyor. Bu standartlar altında yerli akıllı telefon modelinin hem Türkiye’de hem de diğer ülkelerde başarı göstermesi mümkün olabilir.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu