Teknoloji Haberleri

Emektar iPad’i İkinci Ekran Olarak Kullanın

Reklam

Yavaşlayan eski iPad’inizi satmak istemiyor olabilirsiniz. Eğer yavaşlığından ötürü işlemlerinizi yeterince halledemiyorsanız iPad’inizi kullanabileceğiniz farklı alternatif yöntemler de bulunuyor. Duet Display uygulaması aracılığıyla işe yaramayan iPad’i MacBook’un ikinci ekranı olarak kullanmanız mümkün.

Duet Display Ile
Emektar Ipad’i İkinci Ekran Olarak Kullanın

Normalde Wi-fi üzerinden iPad’ı ikinci ekran olarak kullanabilirsiniz. Fakat tepkime süreci ve Wi-fi bağlantı hızının etkinliği gibi kavramlar göz önünde bulundurulduğunda Wi-fi üzerinden ikinci ekran kullanımının başarılı bir şekilde sonuçlanmadığını söyleyebiliriz. Fakat Duet Display uygulamasının ikinci ekran kullanımında başarı sağlamasının sırrı kablolu olarak kullanılıyor olması. iPad2 Air 2, iPad Air, iPad 3 veya iPad 4’ü Lightnight kablosu aracılığıyla Macbook’a bağlayabilir ve bu sayede ikinci ekran kullanımı için gerekli bağlantı kurgularını oluşturmuş olursunuz.


Duet Display uygulamasını ortaya atan eski Apple mühendisleri. Uygulamayı 20,99 TL ödeyerek satın alabilirsiniz. Fiyat biraz yüksek gibi gözükse de ikinci ekrana ihtiyaç duyuyorsanız gerçekten bu parayı vermeye değer.

Göz Atın:  Apple Ceo'su Tim Cook Neden Android Kullanın Dedi?

Duet Display programı aracılığıyla yalnızca iPad’i değil beraberinde iPhone 6 Plus’ı da ikinci ekran olarak kullanabiliyorsunuz. MacBook’da yalnızca bir ekranla yetinemiyorsanız, Duet Display uygulaması işinizi bir hayli kolaylaştıracak.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu