Uygulama
Trend

En iyi Android Fotoğraf Uygulamaları

Reklam

Her akıllı telefonun sahip olduğu bir şey kamera. Akıllı telefon kameraları ayrı kameralara olan ihtiyacı ortadan kaldırdı ve fotoğraf dünyasını daha çok insana açtı. Harika bir kamera, aynı derecede iyi bir yazılım olmadığı zaman hiçbir şey değildir ve doğru yazılım harika bir fotoğraflar çekilebilir. Aşağıdaki android fotoğraf uygulamalarına göz atın hangisi ihtiyacınızı karşılıyorsa mutlaka deneyin ve günümüz sosyal medyasında fark yaratın.

Akıllı telefonunuzla gelen kameranın ayarlarını daha stabilize eden ve daha iyi fotoğraflar çekmenize olanak sağlayan bir uygulamadan bahsederek başlamak istedik.

Open Camera

Open Camera

Telefonunuzla birlikte gelen kamera uygulaması büyük olasılıkla iyidir, ancak Android’teki birçok şey gibi yükseltilebilir. Open Camera, güçlendirilmiş bir kamera uygulamasıdır. Profesyonel bir fotoğrafçının ihtiyaç duyacağı tüm araçları içerir. Open Camera ücretsiz, açık kaynak ve reklam içermiyor. Open Camera indir.

Android Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

Google Play’de yüzlerce uygulaması olan fotoğraf düzenleyici yada kolaj uygulamalarından gözümüze çarpan, en iyi, en etkili ve kullanışlı olanları sizlere sunmak istedik. Bunlar arasında deneme yanılma yöntemi ile kendinize uygun olanı, resimlerinizde yapacağınız değişikliklerin, düzenlemelerin kriterlerine göre uygulamaları seçin ve kullanın.

  • Vsco
  • Prisma
  • Adobe Lightroom – Photo Editor & Pro Camera
  • inCollage
  • Layout by Instagram

VSCO

Vsco

Reklam

Fotoğrafları düzenleyebilen ve filtre ekleyebilen yüzlerce uygulama var. Fotoğraflarınızın görünümünü ayarlamak konusunda gerçekten ciddiyseniz VSCO en iyisidir. Düzenleyici olan bu uygulama, önceden belirlenmiş düzeltmelerle çarpıcı sonuçlar oluşturmak için yenilikçi işleme teknolojisini kullanıyor. Akıllı telefonunuzda güçlü bir kamera varsa ve fotoğraf düzenleme aracı arıyorsanız VSCO uygulamasını kullandıktan sonra vazgeçemeyeceksiniz.

Filtre bakımından oldukça zengin olan vsco hemen hemen her gün yeni filtreler ekleyerek bu alanda rakipsiz kalmaya devam ediyor. VSCO’nun ayrıca, kullanıcıların dünya genelindeki diğer fotoğrafları paylaşmasına ve görüntülemesine olanak tanıyan sosyal bir ağı var. Uygulamanın ücretli versiyonunda ise üyelik sistemi bulunuyor. 1 aylık abonelik fiyatı 52,99 lira iken12 aylık abonelik fiyatı ise 199,99 lira ile fotoğraflarınızı farklı kılabilirsiniz.

Uygulamayı bu bağlantıdan indir

Prisma

Prisma

Prisma, daha önce kullandığınız fotoğraf editörlerinden farklıdır. Fotoğrafınıza bir filtre koymaz ve renkleri biraz değiştirmez. Prisma, ünlü sanatçıların ve dünyaca ünlü süslerin ve desenlerin stillerini kullanarak fotoğraflarınızı sanat eserlerine dönüştürür. Yapay zekanın benzersiz bir bileşimi, unutulmaz anları zamansız sanata dönüştürmenize yardımcı olur.

Uygulamayı bu bağlantıdan indir

Reklam

Adobe Lightroom – Photo Editor & Pro Camera

Adobe Lightroom
Adobe Lightroom

Ücretsiz eğitimler ile kendinizi geliştirebileceğiniz bir imkanı olan uygulamada kamera özelliği de bulunuyor. Bunun dışında hazır efektlerle resimlerinize ufak dokunuşlar yapabilirsiniz. Fotoğraflarınızdan kütüphane oluşturabileceğiniz gibi diğer akıllı cihazlarınızla yada bilgisayarınızdaki Lightroom programıyla aynı anda senkronizasyon imkanı bulunuyor. En iyi fotoğraf düzenleme programları arasında olan uygulanın arkasında adından anlaşılacağı üzere bu işin piri Adobe bulunmakta.

Benzersiz telefon kamera kontrolleri ile fotoğrafçılık deneyiminizi, potansiyelinizi ortaya çıkardığını iddia edecek kadar kamera uygulamasına güveniyor. Pozlama, zamanlayıcı, anlık ön ayarlar ve daha fazlası arasından seçim yaparak, profesyonel ve HDR gibi çekim modlarını kullanarak daha fazla kontrolün keyfini çıkarın.

HDR yakalama modu şu anda, Samsung S7, S7 Edge, S8, S8 +, Note 8, Google Pixel, Pixel XL, Pixel 2, Pixel gibi cihazlar dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere gelişmiş işleme ve hafıza özellikleri içeren cihazlarda desteklendiğini belirtiyor. Bu cihazlar; 2 XL, Pixel 3, Pixel 3 XL ve OnePlus 5.

Uygulamayı bu bağlantıdan indir

inCollage

Incollage
Incollage

Kolaj, fotoğraf editleme uygulamaları arasında son yıllarda çıkan ve göze batan uygulamamıza geldi sıra. inCollage ile 1-2 fotoğraf seçerek gayet güzel kolajlar oluşturabiliyorsunuz. Modern arayüzü ve araçlara rahat erişim imkanı da mobil uygulamalar arasında kendini ön plana çıkarmasına yetiyor. Ücretli versiyonunda daha fazla özelliğe sahip olabilirsiniz. Fakat ücretsiz versiyonunun da gayet yeterli olduğunu düşünüyoruz, ihtiyacınızı karşılayabilir.

inCollage Android Uygulamasının Özellikleri:
● Resim kolajı oluşturmak için 18’e kadar fotoğraf birleştirebilirsiniz.
● İçinden seçebileceğiniz 100+ çerçeve düzeni ya da karelaj!
● İçinden seçebileceğiniz çok sayıda Arka plan, Çıkartma, Yazı Tipi, ve doodle!
● Kolajın oranını değiştirin ve kenarlığını düzenleyin.
● Serbest tarz ya da Karelaj tarz ile fotoğraf kolajı yapın.
● Resimleri kırpın ve fotoğrafı Filtre, Metin ile düzenleyin.
● Instagram için fotoğrafı bulanıklık arka plan ile anında kareye dönüştürün.
● Fotoğrafı yüksek çözünürlükle kaydedin ve resimleri sosyal uygulamalar ile paylaşın.

Uygulamayı bu bağlantıdan indir

Layout by Instagram

Collage Maker: Layout By Instagram

Instagram, mobil fotoğrafçılığın en büyük markalarında biri. Filtre eklemek için daha iyi uygulamalar var, ancak Instagram’ın kolaj yapmak için sunduğu özel uygulama harika. Yerleşim, kendi fotoğraflarınızı yeniden karıştırıp arkadaşlarınızla paylaşarak bir tür kolaj oluşturmanıza olanak tanır. Android galerinizdeki fotoğrafları seçin ya da anlık çekimleri çekebilmek için yerleşik Layout by Instagram kullanın.

Uygulamayı bu bağlantıdan indir

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu