Uygulama

Yiyecek ve İçecek Android Uygulamaları

Reklam

Yeme ve içme deneyimini daha da artırmak için pek çok uygulamanın Google Play mağazada olduğunu biliyoruz. En kullanışlı yiyecek ve içecek Android uygulamaları olanları ayrıntılar ile sizler için araştırdık. Android için olan aşağıdaki uygulamaları çoğaltmak mümkün.

TARİF ANDROİD UYGULAMASI: Allrecipes

Allrecipes

Allrecipes, milyonlarca yemek tarifine sahiptir. Neredeyse her tarifin kullanıcılar tarafından gönderilen fotoğraflarını, oylarını ve yorumlarını görebilirsiniz. Eldeki bilginizi içeren tarifleri arayın. Yemek tariflerini Tarif Kutunuza kaydedin, dersleri izleyin, alışveriş listeleri oluşturun ve rastgele fikirler için “Dinner Spinner” ı çevirin. En iyi Android yemek tarif uygulamalarından biri.

YEMEK MARKET UYGULAMASI: InstaCart

Instacart

InstaCart, marketlerden sipariş vermenizi ve bunları evinize teslim etmenizi sağlar. Taze meyve ve sebzelerden, et, deniz ürünleri ve ev ihtiyaçlarına kadar market listesi hazırlayın. Whole Foods Market, Petco veya Costco gibi yerel bakkallardan sipariş verin ve istediğiniz zaman alın. Tabii ki ülkemiz için geçerli değil. Ülkemizde muadil uygulamalar da bulunmakta fakat biz onları listemize dahil etmedik.

RESTORAN BUL: Yelp

Yelp

Reklam

Yemek için iyi bir yer bulmak, insanlara her zaman telefonları çekmelerini sağlayan bir şeydir. Yelp, Android için kullanılabilecek uygulamalardan biridir ve en iyi uygulamalar arasında yer alır. 50 milyondan fazla kullanıcı incelemesi ile, bölgenizdeki en iyi yemekleri bulmak için mükemmel bir yoldur ve “Nereye Yemek Yiyoruz?” Tartışmalarını son verir. Şu anda açık olan bir pizzacı, yakınlardaki kafeterya veya kaliteli yemek yeme yerini arayan olsun, Yelp yemek için mükemmel bir yer bulma, yerel rehberinizdir.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu