Uygulama

En iyi Android Sağlık ve Fitness Uygulamaları

Reklam

Sağlık ve spor teknolojisi, akıllı telefonlar ile birlikte büyük ölçüde gelişti. Akıllı telefonunuz yanınızda olduğunda (veya bulunabildiğinde) her adımı tam anlamıyla takip eder. Android sağlık ve fitness uygulamaları, tüm fitness seviyelerindeki kişilerin motivasyonunu sağlamayı ve sürekli olarak daha faal olmaya ihtiyaç duyduklarını, amaçlarını gerçekleştirmelerine yardımcı olabilir. Kendi sağlık ve zindeliğinizi iyileştirmek için bu Android uygulamalara göz atın.

EGZERSİZ İÇİN UYGULAMA: Map My Fitness

Map Fitness

Map My Fitness, yaptığınız her etkinliği izlemek için size en yakın yardımcıdır. Egzersiz, koşu, bisiklet, yürüme, ağırlık kaldırma ve çok daha fazlası. My Fitness Map ile herhangi bir fiziksel aktivite izlenebilir. Kayıt yaptığınız kilometrelerce yeni ayakkabı önerilmesi, arkadaşlarınızla egzersiz rotaları ve rejimleri paylaşma, ilerleme durumunu izleme ve diğer spor uygulamaları ve bağlı cihazlarla senkronizasyon gibi diğer harika özellikler de vardır.

SAĞLIKLI YEMEK YEME ANDROİD UYGULAMASI: Calorie Counter

Calorie Counter

Ne yemek yediğinizi kaydetmek, tükettiğinizden daha fazla kalori yaktığınızdan emin olmak için harika bir uygulamadır. Yediğiniz yiyecekleri düşünmek için gerçekten zaman ayırdığınızda, daha iyi kararlar almak daha kolaydır. Calorie Counter, günlük yemeklerinizi ve atıştırmalıklarınızı kaydetmenizi kolaylaştırır. Öğeleri manuel olarak girebilir veya barkodları tarayabilirsiniz. 5 milyondan fazla gıdadan oluşan bir veri tabanı ile yediğiniz her şey hesaba katılacaktır.

KİLO KAYBINI TAKİP ETME ANDROİD UYGULAMASI: Lose It!

Lose-It

Reklam

Kilo vermenize yardımcı olmakla ve kilonuzun takibini yapmak ve çok daha fazlası bu uygulamada. Lose It! günlük bir kalori bütçesi ayarlamanıza, yiyecek ve egzersizinizi izlemenize ve daha akıllı tercihler yapmak ve hedefinize ulaşmak için motive olmanıza yardımcı olur. Size özel bir kilo kaybı planı alacaksınız.

UYKU TAKİP UYGULAMASI: SnoreLab

Snorelab

Ortalama bir kişi hayatının 25 yılını uyurken geçirir, bu nedenle iyi bir gece uykusu almak sağlık için kritik önem taşır. SnoreLab, horlamayı kaydeder, ölçer ve izler ve sizi azaltmanın etkili yollarını keşfetmenize yardımcı olur. Eğer horlamasanız bile, bu uygulama size uykuya dalmak için ne kadar zaman harcadığını ve bu 25 yılı hayatınızın en iyi yıllarından biri haline getirmeye çalıştığını söyleyebilir.

STRES & MEDİTASYON: Calm

Calm

Hayatında biraz daha sakin olmanız mı gerekiyor? CALM uygulaması, meditasyon, uyku, rahatlama ve çok daha fazla konuda yardımcı olabilir. “Calm 7 Gün” size nasıl meditasyon yapacağınızı öğretecek, “Uyku 7 Gün” sizin uykunuzu geliştirecektir. Oturumlar yoğun programınıza uyması için 2-30 dakika sürer.

DIŞ MEKANLAR: AllTrails

Alltrails

Reklam

İster evde yürüyüş, bisiklet, araba kiralama veya milli bir parkta gezi için bir yer arayanlar olsun, AllTrails açık hava rehberinizdir. AllTrails, 3 milyon yürüyüşçü, kampçı ve sizin gibi dağ bisikletçileri tarafından küratörlüğünde, her yerde en geniş iz haritalarının koleksiyonuna sahiptir.

HAMİLELİK TAKİP UYGULAMASI: My Pregnancy Today

My Pregnancy Today

Bebeğinizin doğuşu için daha hazırlıklı hissedin ve ihtiyacınız olan cevapları, ihtiyacım olduğunda My Pregnancy Today ile elde edin. Sadece bebeğiniz için takvimini giriniz ve My Pregnancy Today, telefonunuzu gebeliğinizin her günü için uzman bir rehber, sağlık uygulaması haline getirecektir.

HAMİLELİK DÖNEMİ TAKİBİ: Period Tracker

Period Tracker

Yıllardan beri en çok indirilen Android uygulamalardan olan Period Tracker, tarihlerinizi günlüğe kaydeder ve sonraki döneminizin başlangıç tarihini tahmin etmek için geçmiş 3 aylık menstrüel döngünüzün ortalamasını hesaplar. Şu andaki ve gelecek dönem tarihlerinizi, yumurtlamanızı ve bereketli günlerinizi, ruh halinizi ve semptomlarınızı basit bir aylık takvimde görüntüleyin. Doktoru bir sonraki ziyaretinizde ve size döngü hakkında sorular sorduklarında, artık tahmin eden bir oyun olmadığından emin olabilirsiniz!

Sizlerde aşağıdaki yorum kısmından Android sağlık uygulamaları önerebilirsiniz.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu