Uygulama

En iyi Android Yaşam Tarzı Uygulamaları

Reklam

Yaşam tarzı uygulamaları hayatımızın büyük bir parçası haline geldi. Akıllı telefonlar, yaşam stili uygulamalarını paha biçilemez araçlar haline getiren, artık her gün gerekli olan uygulamalar durumuna geldi. Doğru giysileri bulmamıza, ev düzeltmemize, düğünleri planlamamıza ve süslememize En iyi Android yaşam tarzı uygulamaları yardım ediyorlar. Doğru android uygulamayı bulursanız sizin için güçlü bir araçtır.

MODA ANDROİD UYGULAMASI: The Hunt

The Hunt

Alışveriş uzmanlığınızı ve stil ipuçlarınızı dört milyon kişi ile paylaşabilirsiniz. Sonsuz kıyafetlere göz atın, stil önerileri edinin ve stil rehberiniz olarak The Hunt ile eğilimlerinizi satın alın.

ÖĞRETİ: Instructables

Instructables

Hiç bir şey inşa etmenin nasıl olduğunu merak ettiniz mi? Öğretmenler size öğretebilirler. Yararlı ve eğlenceli yöntemler ve kesmelerden lezzetli yemek tariflerine ve çirkin buluşlara kadar Instructables, eserlerini keşfetmek, belgelemek ve paylaşmak için.

İÇ TASARIM ANDROİD UYGULAMASI: Houzz

Houzz

Reklam

Yenilemek veya evinizi yeniden dekore etmek istiyorsanız Houzz, evinizi iyileştirmek için ihtiyaç duyduğunuz her şeye sahiptir. Stil, oda ve konuma göre göz atabileceğiniz, kaydetmenizi ve paylaşabildiğiniz sekiz milyondan fazla yüksek çözünürlüklü ev iç ve dış cephesinden esinlenerek ilham alın.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu