Warning: Undefined array key "@type" in /home/androide/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/class-frontend.php on line 73

Warning: Undefined array key "@type" in /home/androide/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/class-jsonld.php on line 337

Warning: Undefined array key "@type" in /home/androide/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/class-jsonld.php on line 337
Google
Trend

Google Deprem Uyarı Nasıl Açılır?

Reklam

Google Android Deprem Uyarı nasıl açılır, nasıl kullanılır ve özellikleri nelerdir şeklinde detayları merak eden okurlarımız için bu içeriği hazırladık ve sorularınıza cevap verdik. Bu uygulama asgari sistem şartlarına uyan her Android telefonda ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Sistem şartı olarak ise sahip olduğunuz telefon yada tabletin markasının, donanım özelliklerinin vb. hiçbir önemi yok.

Yalnızca Android 5 yüklü bir cihazınızın olması bu uygulamayı çalıştırmanız için yeterli olacaktır. Şimdi yazımızın devamında Google deprem uyarı nasıl açılır, yüklenir açıklayalım.

Google Deprem Uyarı Nasıl İndirilir

Bu uygulama sayesinde doğal afet anlarında kazanılan birkaç saniye bile çok önemli olduğundan Google Android deprem uyarı nasıl indirilir, büyük önem taşıyor. Yukarıda belirttiğimiz gibi cihazınız 5 yada daha üzeriyse anlattığımız adımları uygulayarak programı hiçbir şekilde indirmeden, yalnızca gerekli ayarları yaparak programı aktif hale getirebilirsiniz.

  • Google Deprem Programı yükleme işleminde indirmeye işlemine kesinlikle gerek olmadığı için internetinizi de ekonomik bir şekilde kullanmış olursunuz.
  • Google Deprem Programını kurmak için ilk olarak telefonunuzun ayarlar menüsünü açmalısınız.
  • Ayarlardan konum menüsüne giriş yapın.
  • Konuma giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan menü telefondan telefona göre değişkenlik gösterebilir. Mesela bazı telefonlarda konum menüsüne girince gelişmiş bölümünü açmak ve burada Google Deprem bildirimini etkin hale getirmek gerekir.
  • Bir diğer yol ise konum servislerine girerek Google Deprem uyarı yükleme işlemini tamamlamak olacaktır.

Sıkça Sorulan Sorular

Google Android Deprem Programı nasıl kurulur anlattığımız bu yazımızda Android deprem programı indirme ile ilgili sıkça sorulan sorulara ve cevaplarına da yer verdik. Google deprem uyarı sistemiyle ilgili daha ayrıntılı bilgi almak isterseniz bu yazımıza da göz atabilirsiniz.

Google Deprem Uyarı hangi depremleri haber veriyor?

Google Android Deprem bildirim programı şiddeti 4,5 ve üzeri olan depremlerin bildirimlerini kullanıcılarına ulaştırıyor. Daha düşük orandaki sarsıntılar program tarafından tespit edilemiyor.

Deprem uyarısı arka planda çalışmaya devam eder mi?

Google deprem bildirim programı esasında menüleri olan ve sizin içerisinde gezindiğiniz türde yapısı olan bir sistem değildir. Yalnızca aktif hale getirilir ve acil durum esnasında çalışmaya başlar. Yani sürekli olarak çalışmaya devam eder.

Reklam

Google Android Deprem Bildirimi Nasıl Silinir & Kapatılır?

Android deprem uyarı bildirimlerini silmek yapılması mümkün olmayan bir işlemdir. Bu uygulama sistemle entegre olarak gelir ve kaldırılamaz. Ancak Android deprem bildirimlerini kapatma işlemi yapılabilir. Ayarlar, konum servisleri menüsünden deprem bildirimi ayarlarını bularak devre dışı hale getirdiğiniz takdirde bu hizmet kapanmış olur.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu