Google
Trend

Google Deprem Uyarı Nasıl Silinir?

Reklam

Google deprem uyarı nasıl silinir, anlattığımız yazıdan önce nasıl yüklendiğinden ve açıldığından bahsetmiştik. Şimdi sırasıyla Google deprem uyarı silmek için uygulamanız gereken adımları ele alacağız. Google deprem uyarı bildirimleri normal şartlar altında cep telefonunuzdan tamamen kaldırılamaz. Ancak uyguladığınız birkaç ayardan sonra devre dışı bırakılabilir.

Google Deprem Uyarı Nasıl Silinir?

Google Android Deprem Uyarı Sistemini silmek yani devre dışı bırakmak için öncelikli olarak telefonunuzun ayarlar kısmını açınız. Ayarlar kısmına geldikten sonra karşınıza 2 farklı seçenek çıkabilir. Sizde hangisi çıkıyorsa, o seçeneklerle ilgili anlatmış olduğumuz adımları uygulayarak Google Deprem uyarı silme işlemini başarıyla tamamlamış olursunuz.

Seçenek 1

  • Telefonunuzda ayarlar kısmına giriş yapın.
  • Ayarlar kısmına girdikten sonra gelişmiş bölümüne girin.
  • Gelişmiş bölümünde yer alan deprem bildirimlerini devre dışı bırakın.

Seçenek 2

  • Telefonunuzun ayarlar kısmına giriş yapın.
  • Ayarlar kısmını açıp konum servisleri menüsünü görüntüleyin.
  • Konum servisleri adlı menüde yer alan deprem bildirimini kapatın.
Google Deprem Uyarı Telefondan Nasıl Silinir?

Kullanmış olduğunuz telefonun marka ve modeline göre karşınıza çıkabilecek olan yukarıdaki 2 seçenekten bir tanesindeki adımları uyguladıktan sonra telefonunuzda yer alan Android deprem bildirimlerini kapattım olursunuz. Sonuç olarak Google Android Deprem Programı Silme işlemi yapılmış gibi olur ve siz tekrar açana kadar program bir daha kendiliğinden çalışmaz.

Ancak kazanılan en asgari zamanın bile büyük bir önem taşıdığı acil durumlardan daha erken haberdar olmak ve uygun zamanda önlem alabilmek için okurlarımıza Android deprem bildirimlerini kapatma işlemini yapmalarını tavsiye etmiyoruz.

Reklam

Sıkça Sorulan Sorular
Android deprem bildirimini kapatma içerikli bu yazımızın ardından bu programı kullanan yada kullanmak isteyen kişiler tarafından sıkça sorulan sorulara ve cevaplarına yer verdik.

Google Deprem Uyarı ücretli midir?
Google’ın dünya genelinde tüm kullanıcılarına sunmak istediği bir hizmet olan Android deprem uyarı sistemi tamamen ücretsizdir. Google bu programı telefonda yer alan Android işletim sistemine entegre olarak sunar ve hiçbir ücret talep etmez.

Google Deprem Uyarı sildikten sonra geri yüklenebilir mi?
Android Deprem uyarısı dilendiği zaman silinebilir yada yüklenebilir.

Yukarıdaki bilgileri uygulayarak silme, Google Deprem Uyarı Nasıl Açılır? başlıklı yazımızdan ise yükleme işlemleriyle ilgili bilgilere hemen ulaşabilirsiniz.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Reklam

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu