Teknoloji Haberleri

Google Play’de promosyon kodu dönemi

Reklam

Apple’ ın uzun yıllardır kullandığı promosyon kodu uygulaması artık Google Play Store’ da. Google bir eksikliğini de gidererek kullanıcılarının promosyon kodu kullanımının önünü açtı ve Play’ de yerini aldı. Ayrıca geliştiriceler konsolunda da promosyon kodu kullanımının önünü açtı. Bu ne anlama geliyor? Android geliştiriciler kullanıcılara Promosyon kodu dağıtarak uygulamalarını kullanmaya teşvik edebilecekler. Google Play’de promosyon kodu dönemi de başlamış olacak.

 

Google Play' De Promosyon Kodu Dönemi
Google Play’ De Promosyon Kodu Dönemi

Google bu sistemde bazı sınırlamalar koydu. Geliştiriciler 3 aylık dönem içinde sadece 500 ücretsiz promosyon kodu dağıtabilecek. 3 aylık içerisinde dağıtılmayan kodlar bir sonraki periyoda devir edilemeyecek. Tek seferlik kod seçeneği de bulunan geliştiricilerin öncelikli amaçlarının uygulamalarının tanıtımı için olacağı düşünülüyor.

Geliştiriciler ayrıca bu kodları arkadaşlarına dağıtabilir yada etkinlik düzenleyerek ilgi çekebilirler. Dağıtılan bu kodlarla Google Play üyeleri herhangi ücretli uygulamanın yanı sıra uygulama içi satın alma işlemlerinde bu promosyon kodlarını kullanabilecekler.

Google’ ın bu yeni promosyon kodu kullanımı ile detaylar netleştikçe sizleri bilgilendireceğiz.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu