Huawei

Huawei Mate 20 Pro’nun Ülkemizdeki Fiyatı Belli Oldu

Reklam

Huawei’nin yeni üst segmentteki telefonu Mate 20 Pro’nun ülkemizdeki fiyatı belli oldu. Üst düzey telefon deneyimi sunan cihazın ülkemizdeki fiyatı ne kadar?

Huawei geçen haftalarda tanıtımını yaptığı üst seviye telefon deneyimi sunan akıllı telefonunu Türkiye’de de satışa sunuyor. Huawei Türkiye garantisiyle pazara çıkan Huawei Mate 20 Pro’nun fiyatı 7.999 Türk Lirası olarak belirlendi. 128GB dahili depolama sunan akıllı telefon ayrıca üç farklı renk seçeneği de sunuyor. Telefon şu an ülkemizde sipariş verilebilir durumdayken teslimatların 19 Kasım tarihi itibarıyla başlayacağının altı çizildi.

Kirin 980 işlemcisiyle gelen Mate 20 Pro, 4.200 mAh bataryasından güç alıyor. 6GB RAM ve 128GB dahili depolama sunan telefon, 6.39 inç boyutunda ve kavisli bir ekranıyla karşımıza çıkıyor. Telefonun arka tarafında 40 MP, 20 MP, ve 8 MP olmak üzere üç kamera bulunurken, ön tarafında ise 24 MP tek kamera bulunuyor. Hızlı kablosuz şarj özelliği sunan telefonda kulaklık girişi bulunmuyor. 189 gr ağırlığındaki telefon, 157,8 x 72,3 x8,6mm boyutlarındaki bir model olarak karşımıza çıkıyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu