Huawei

Huawei G628 Göz Kırpmaya Başladı

Reklam

2015 yılında akıllı cep telefonlarında görülecek en büyük değişikliğin, cihazların 64-bit işlemci tabanı üzerinden olması bekleniyor. Sony, Samsung ve diğer büyük akıllı cep telefonu üreticilleri, yeni amirallerini 64-Bit üzerinden tanıtmaya hazırlanırken, Huawei’de modaya uyan firmalar arasında yer alıyor.

Bilindiği üzere Huawei,Hindistan ve Çin pazarına sunduğu ucuz telefonların yoğun ilgi görmesi ile, kasasını bir hayli doldurarak güç kazanmıştı. Huawei şimdide G628 model telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor. Huawei G628 1280 x 720 piksel 5 inç dokunmatik ekrana sahip olacak. Aynı zamanda 64-Bit 8 çekirdekli 1.5 GHz hızıyla çalışacak olan telefonun, MediaTek MT6752 işlemciden güç alması bekleniyor.

8 GB dahili hafıza ve 1 GB RAM’a sahip olacak olan Huawei G628, 5 mp ön ve 8 mp arka kamerası ile kullanıcıyla buluşacak.

Huawei G628‘ in öncelikle Çin pazarında satışa sunulması bekleniyor. 160 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacak telefon, ilerleyen dönemlerde ise diğer ülke pazarlarında satışa sunulacak.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu