Huawei

Huawei Mate 9 İlk Detaylar!

Reklam

Huawei P9 modeli ile piyasanın altını üstüne getiren Huawei, her geçen gün daha da kaliteli işler yapmayı başarıyor. Telefon üretimlerini arttıran Huaewi, lider konumda Samsung’ un güç kaybetmesini sağlayıp, liderlik koltuğuna oturma yolunda ilerliyor. Aslına bakılırsa yeni kurulan, gelişen , gelişmekte olan ve gelişmeye devam eden tüm teknoloji şirketleri, yaptıkları uygun fiyat ve kaliteli işler sayesinde liderlik koltuğunda olan teknoloji firmalarını sallıyor. Huawei çıkarttığı P9 modelinin ardından şimdi ise MATE 9 isimli bir telefon çıkaracağını duyurdu. Bu haber tüm Huawei takipçilerini sevindirdi.

Gelen bilgilere göre yeni amiral gemisi MATE 9 olacak. Herkesin bildiği üzere kendi işlemcilerini üreten çok nadir firma var. Normalde bir telefon yapılır, herhangi bir işlemci ek olarak takılır. Huawei, kendi işlemcisini üreten firmalardan bir tanesidir.

Mate 9’ un özellikle fotoğraf çekilmeyi sevenlerde büyük bir heyecan uyandıracağı kesin. Yine çift kamera olacak fakat P9’a göre farkı, kamera 20 Megapiksel çözünürlüğe sahip olacaktır. MATE 9 modelinin oldukça ince ve hoş bir görünüme sahip olacağı kanısındayız.

Akıllara bir de şu soru geliyor ‘’ P9 modeli yaklaşık olarak 1900-2000 TL civarı bir ücretle piyasaya sunuldu. P9 PLUS ise 2400 TL civarında satışa sunulmuştu. MATE 9’un fiyati ne olur?’’. Tahminlerimize göre P9’ a göre 300-400 TL fark ile piyasaya sunulur.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Nadir

Akıllı telefon konularına oldukça ilgili olan yazarımız, AndroideGeL Teknoloji Haber sitesi için yazıyor...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu