Mobil

Sony’nin yeni amiral gemisi Xperia XZ4 için çalıştığı ortaya çıktı

Reklam

Mobil cihaz pazarında rakiplerinden oldukça geride kalan Sony’nin yeni amiral gemisi Xperia XZ4 için çalıştığı ortaya çıktı. Sony, Xperia XZ4 ile hasret kaldığı başarılara tekrar ulaşmayı hedefliyor.

Bugün, Sony’nin yeni amiral gemisi ortaya çıktı. Geride bıraktığımız günlerde açıklanan 3. çeyrek sonuçlarına baktığımızda Sony’nin yaşadığı büyük düşüşü görmüştük. Sony, bu yıl 3. çeyrekte toplam 2 milyon akıllı telefon satabilmişti. Geçen yıl ise 3. çeyrekte 3.4 milyon telefon satan Sony’nin 1.4 milyonluk düşüşü dikkat çekiciydi. Sony yeni amiral gemisi ile bu düşüşe dur demek ve akıllı telefon pazarında hasret kaldığı başarılı günlere tekrar dönmek istiyor.

TELEFONUN ÖZELLİKLERİ

Rusya kaynaklı habere göre Sony’nin yeni amiral gemisi QHD kalitesinde, 6.2 inç büyüklüğünde OLED bir panel üzerinde olacak. Snapdragon 8150 işlemcisinden güç alacak telefon, 256 GB’a kadar artırılabilen dahili depolama alanına sahip olacak. Ayrıca 5G teknolojisini de destekleyecek.

24 ve 16 MP olmak üzere arka tarafında bizi çift kamerayla karşılayan Xperia XZ4, ön tarafında ise bir kamera bulunduracak. Amiral gemisinde tasarım anlamında radikal değişikliklere gitmeyen Sony, önceki amiral gemilerinde görmeye alışkın olduğumuz şekilde yine kalın ekran çerçevelerine sahip bir telefon sunacak.

 

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu