Warning: Undefined array key "@type" in /home/androide/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/class-frontend.php on line 73

Warning: Undefined array key "@type" in /home/androide/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/class-jsonld.php on line 337

Warning: Undefined array key "@type" in /home/androide/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/class-jsonld.php on line 337
Sosyal Medya
Trend

İnstagram Hesap Açma Nasıl Yapılır? ✔

Reklam

Dünya çapında popüler sosyal medya mecralarından biri olan instagram, her geçen gün kullanıcı sayısını artırmakta, milyarlarca kullanıcıya hitap etmektedir. Bu nedenle hesap açma bölümü sıklıkla kullanılarak, yeni hesaplar oluşturulmaktadır. Peki, instagram hesap açma işlemi nasıl gerçekleştirilir? instagram yeni hesap açma ile ilgili tüm detayları içeriğimizde bulabilirsiniz.

İnstagram Hesabı Nasıl Açılır? 👍

Kullanıcı sayısının milyarlarca kişiye ulaşmasını, eğlenceli bir kullanıma borçlu olan instagram, bunun için her geçen dönemde yeni özelliklerini kullanıcılarına sunuyor. İlk açıldığı günden bu yana önemli bir gelişim kaydetmesi, günümüzde eğlencenin ve ticaretin merkezi olması, bu mecranın önemini de arttırmaktadır. Hal böyle olunca, yeni kullanıcıların kaydolması da kaçınılmaz oluyor. İşte bunun için yeni instagram hesap açma konusu fazlasıyla önemli. Peki, İnstagram hesabı nasıl açılır?

Bilgisayardan instagram hesap açma 2023

Günlük hayatımızda mobil cihazlarımızı her ne kadar sık kullansak da aslında bilgisayarımız da hayatımızın bir parçası haline geldi. İşimizi yaparken, ders çalışırken ya da farklı pek çok durumda bilgisayarımızdan İnstagram hesabımıza gireriz. Peki, instagram hesap oluşturma, instagram hesabı açma bilgisayardan nasıl yapılır? instagram hesap açma linki nedir?

  • bilgisayar üzerinden instagram hesabı açmak için öncelikle https://www.instagram.com/ adresine giriş yapınız.
  • Sonrasında önünüze çıkan alandan “Kaydol” butonuna tıklayın.
  • “Cep Telefonu” ya da “E-Posta”, “Adı Soyadı”, “Kullanıcı Adı” ve “Şifre” bilgilerini girin.
  • Bu bilgileri doğru şekilde girdiğinizde, “Kaydol” butonuna tıklayın ve bir sonraki adıma geçin.
  • Sonrasında doğum günü bilgilerinizi girin ve “İleri” butonuna basın.
  • Sonrasında cep telefonunuzu girdiyseniz telefonunuza, e-posta adresinizi girdiyseniz, e-posta adresinize bir onay kodu gelecek. O kodu ilgili alana girerek, “İleri” butonuna basın.

Artık instagram’ın tüm ayrıcalıklarını kullanmaya hazırsınız. Peki, bu işlemler mobil cihazdan nasıl gerçekleştirilir?

Mobil Cihazlardan instagram hesap açma 2023

Mobil Cihazlardan Instagram Hesap Açma

Artık mobil cihazlar bizim bir parçamız haline geldi ve onları her yerde kullanıyoruz. Bu nedenle instagram’ın ayrıcalıklarından faydalanmak için, instagram hesap açma işlemi mobil cihazlardan çok rahat bir şekilde gerçekleştirilebilir. Bunun için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

  • “Google Play Store” ya da “App Store” üzerinden İnstagram uygulamasını indirin.
  • “Kullanıcı Adı” bölümüne size uygun, özgün kullanıcı adını girin. Daha önce alınmamış bir kullanıcı adı olmalıdır. Bunu yanındaki “tik” ya da “çarpı” işaretinden anlayabilirsiniz.
  • Sonrasında 6 karakter ya da daha uzun bir şifre girin.
  • Doğum tarihi bilgilerinizi girin ve ilerleyin.
  • Sonrasında “Kaydı Tamamla” butonuna basın.

Daha önce indirdiğiniz uygulama üzerinden İnstagram hesabı oluşturmadıysanız, ilk etapta sizden cep telefonu ya da e-posta bilgisi istenir. Tüm bu işlemleri gerçekleştirerek, kolay bir şekilde yeni İnstagram hesabı açabilirsiniz.

Reklam

Instagram Dondurulan Hesabı Açma 2023 ❤

İş yoğunluğumuz, derslerimiz, sınavlarımız ya da özel bir durum gibi pek çok sebeplerle İnstagram hesabımızı dondururuz. İnstagram Dondurma Nasıl Yapılır? isimli yazımızı inceleyebilirsiniz. Yoğunluğumuz ya da özel hayatımız ile ilgili sorun sona erdikten sonra da dondurduğumuz hesabı açarız. Peki, dondurulan İnstagram hesabı açma nasıl gerçekleştirilir? Şimdi size bundan bahsedeceğiz.

  • Öncelikli olarak hesabınızı dondurduktan hemen sonra aktif edemeyebilirsiniz. İnstagram “Hatalı Kullanıcı Adı ya da Şifre” uyarısı verebilir.
  • 24 ila 48 saat arasındaki süre tamamlandıktan sonra dondurulan İnstagram hesabını açabilirsiniz.
  • Dondurulan İnstagram Hesabını Açma bağlantısına tıklayarak, İnstagram’ın mobil uygulamasına ya da web sitesine giriş yaparak ilgili sayfaya ulaşabilirsiniz.
  • “Kullanıcı Adı” ve “Şifre” bilgilerinizi girerek, rahatlıkla hesabınızı yeniden aktif edebilirsiniz.

Dondurduğunuz İnstagram hesapları, kaç gün dondurduğunuza göre yeniden aktif olmaktadır. 7 günlük bir hesap dondurma işlemi gerçekleştirdiyseniz, siz herhangi bir işlem yapmadan İnstagram hesabınız tekrar aktif olacaktır.

Instagram Kapanan Hesabı Açma

Instagram Kapanan Hesabı Açma

Belirli sebeplerle İnstagram hesapları kapatılmakta, bununla ilgili instagram kullanıcılara çeşitli bilgiler vermektedir. Kapanan hesaplar her ne kadar kalıcı olsa da bazı durumlarda kapatılması durdurulabilir. Bunun için İnstagram’ın ilgili formlarını doldurarak, itirazını dile getirmelisiniz. Kapanan instagram hesabını açma ile ilgili formlar ise aşağıdaki gibidir:

Yukarıdaki formları kullanarak, kapanan İnstagram hesabınız ile ilgili itirazınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Instagram Hesabı Neden Kapanır? 🤔

Çeşitli sebepler, İnstagram hesabının kapatılmasını sağlamaktadır. Bu durum, İnstagram’ın kullanıcılarını korumak için ayarladığı bir sistem. Böylece İnstagram’ı kullanan kişilerin güvenliği sağlanabilmektedir. Peki, instagram hesabı neden kapatır?

  • Telif Hakkı
  • Kopya İçerik
  • Taciz ve Rahatsızlık
  • Tehdit
  • +18 İçerik
  • Irkçılık ve Şiddet
  • Yalan Haber
  • Yoğun Şikayet

Yukarıdaki gibi pek çok sebep, instagram hesabının kapanmasını sağlamaktadır. İşte bu durumda ilgili formları kullanarak, yanlış bir durum varsa, itirazınızı dile getirebilirsiniz.

Reklam

İnstagram İşletme Hesabı Açma

Instagram Isletme Hesabi Nasil Acilir
İnstagram İşletme Hesabı Açma

Yalnızca eğlence için değil, ticaret için de en önemli mecralardan biri olan İnstagram, bu önemini her geçen gün artırmaktadır. Bunu kavrayan İnstagram, kullanıcılarına ona göre özellikler sunuyor. Böylece İnstagram üzerinden ticari faaliyetler yürütmek çağın en önemli avantajı haline gelmiş oluyor. Peki, işletme hesabı açma instagram üzerinden nasıl gerçekleştirilir?

  • İnstagram uygulamanıza giriş yapın.
  • Sonrasında profil bölümünde yer alan “Alt Alta Üç Çizgi” ikonuna tıklayın.
  • “Ayarlar” bölümüne girin.
  • “H” seçeneğini seçin.
  • Aşağıda yer alan “Profesyonel Hesaba Geçiş Yap” butonuna tıklayın.
  • İlgili bilgileri doldurun.

İşletme instagram hesap açma ile artık siz de işinizi tamamen ya da belirli oranda İnstagram üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

İkinci instagram hesabı açma ✌

İnstagram üzerinden ticari ya da kişisel hesaplarımız ile pek çok faaliyet gerçekleştirebiliyor, eğlenebiliyoruz. Ancak bunun için çoğunlukla tek İnstagram hesabı yeterli olmuyor. Peki, instagram ikinci hesap açma nasıl gerçekleştirilir?

  • İnstagram’a mobil uygulama üzerinden giriş yapın.
  • Sağ altta yer alan profil ikonunun üzerine basılı tutun ya da profilinize gidip, ayarlar bölümüne tıklayın ve en alta inin.
  • “Hesap Ekle” butonuna tıklayarak ikinci İnstagram hesabınızı açabilirsiniz.

İnstagram ek hesap açma işlemleri bu kadar. Hesaplarınız arasında geçiş yapmak için profil ikonunun üzerine basılı tuttuğunuzda, diğer hesabınıza rahat bir şekilde geçiş yapabilirsiniz.

İnstagram’ın her geçen gün gelişen altyapısı, insanlara artık yeni olanaklar sunuyor. Böylece her geçen zaman, İnstagram’ın kullanıcı sayısını artırıyor. Bu da akıllara hesap açma ile ilgili pek çok soruyu getiriyor. Biz de “instagram hesap açma” isimli içeriğimiz ile tüm bu detaylardan bahsederek sizi bilgilendirmeye çalıştık.

Sıkça Sorulan Sorular

Sosyal medya uygulaması instagramda yeni bir hesap nasıl açılır sorusunu cevap verdik.

Yeni Bir İnstagram Hesabı Nasıl Açılır?

İnstagram’ın olanaklarından yararlanmak için bazı durumlarda yeni bir İnstagram hesabına ihtiyaç duyarız. Bunun için “Ayarlar” bölümünün altında yer alan “Hesap Ekle” bölümü üzerinden yeni hesap açma işlemini rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Silinen Hesabı Geri Açmak Mümkün Müdür?

İnstagram, kullanım koşullarına uymayan hesapları sıklıkla kapatmaktadır. Bu bazı durumlarda yanlış bir işlem dolayısı ile gerçekleşebilir. Bunun için İnstagram’ın itiraz formlarını kullanarak, yapılan yanlışlığı İnstagram ekibine iletebilirsiniz.

Dondurulan Instagram Hesabını Ne Zaman Açabilirim?

İnstagram’ın olanaklarından bir tanesi olan hesap dondurma, çoğu zaman işimize fazlasıyla yarar. Ancak belirli zaman geçtikten sonra dondurulan hesabı geri açmak isteriz.
Bunun için de İnstagram hesabımıza “Kullanıcı Adı” ve “Şifre” bilgisi ile giriş yapmamız yeterli olacaktır. Ancak siz 1 haftalık dondurma işlemi gerçekleştirdiyseniz, 1 hafta geçince hesabınız otomatik olarak aktif olacaktır.

Rehber niteliğindeki bu yazımızda instagram hesap açma, dondurma, instagram hesap açma engeli nasıl kaldırılır?, instagram hesap açma engeli ne zaman kalkar? gibi sorularınız varsa yorumlar kısmından bize yazın.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 3 Ortalama: 5]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

5 Yorum

    1. @Sudesu702 Telefonunuzda instagram uygulamasının verilerini temizleyin yada yüklü olan bir tarayıcı ile https://www.instagram.com/ adresine girmeye çalışın. Siyah ekran hatası genelde uygulama verilerini silince kendiliğinden ortadan kalkar. Uygulamayı tamamen kaldırıp yeniden de kurup deneyebilirsiniz…

  1. Bir türlü beceremedim şu instagram hesap açma olayını. insta hesabım donduruldu ama bir türlü açamadım. Yeni hesap açsam aynı maili kullanabilir miyim?
    Lütfen cevaplayın admin

  2. İşletmem için nasıl instagram hesabı açabileceğimi sayenizde yapabildim, teşekkürler androidegel.com

  3. Bilgiler için teşekkür ederim, bana yaradı açabildim instagram hesabı.
    Yazı içinde instagram işletme hesabı açmada dikkatimi çekti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu