Samsung

Katlanabilir Akıllı Telefonlar Artık Hayal Değil!

Reklam

Uzun yıllar tasarımları ortalarda dolaşan fakat yalnızca bir hayalden ibaret olacağı yönünde açıklamalar yapılan katlanabilir akıllı telefonlar kısa süre içinde gerçek olacak gibi.

Dünyaca ünlü teknoloji devlerinden Samsung geçtiğimiz yıl patentini aldığı katlanır ekranları akıllı telefonlarında kullanmaya hazırlanıyor.

Şirkete yakın kaynaklara dayandırılan iddialara göre, Güney Koreli Samsung’un Project Valley adını verdiği katlanır akıllı telefon projesi tüm akıllı telefon dünyasında devrim niteliğinde bir gelişmeye neden olacak gibi görünüyor.

KATLANIR TELEFONLAR NE İŞİMİZE YARAYACAK?

Güney Kore medyasında yer alan söylentiye göre katlanır akıllı telefonlar normalde 5-inç boyutunda olacak.
Daha büyük ekrana ihtiyaç duyan kişiler telefonun katlanabilmesi sayesinde 7-inç boyutunda bir tablete dönüştürebilecek. Böylelikle cebinizdeki telefon aynı zamanda bir tablet halini alacak.

Ortaya çıkan bilgilere göre Samsung, Project Valley adını verdiği katlanır akıllı telefon projesini kendi işlemcileri yerine Qualcomm’un Snapdragon 620 ve 820 işlemcileriyle test ediyor. Ayrıca katlanır ilk akıllı telefonun 3GB RAM ile geleceği de söylentiler arasında. LG firmasının da katlanabilir telefon için çalıştığı biliniyor.

Kaynak: NTV

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu