Samsung

Samsung’tan 5G desteği sunan telefon geliyor!

Reklam

Teknoloji dünyasında 5G konuşulmaya devam ederken, Samsung’tan 5G desteği sunan telefon geliyor! Ortaya atılan iddialara göre Güney Koreli teknoloji devinin 5G destekli modelleri gelecek yıl piyasaya çıkacak.

Samsung 5G Desteği Sunan Akıllı Telefonlarını Gelecek Yıl Duyuracak!

5G desteğinin kullanıcılara henüz ne sunacağı tam olarak bilinmezken Samsung, 5G desteği konusundaki geliştirmelerine ve yatırımlarına devam ediyor. Güney Kore’de SK Telecom, LG Uplus ve KT gibi operatörler 5G şebekelerini başlatırken, Samsung bu konudaki ilk örneğini geçen günlerde karşımıza çıkarttı.

Güney Kore’de 13 farklı şehri içine alan 5G desteğinin ardından, 5G konusunda ABD de yatırımlara başladı. ABD’li Verizon Operatörüyle iş birliğine girişen Samsung, 5G desteği şunan ilk akıllı telefonunu ABD’de Verizon işbirliğiyle satışa çıkaracak.

Sözü edilen akıllı telefonun tasarımına veya teknik detaylarına dair henüz bir detay ortaya çıkmadı. Ancak Galaxy S10 için özel bir sürümün 5G desteği ile ABD’de satışa çıkarılacağı söylentiler arasında.

Ayrıca Qualcomm da Hawaii’de gerçekleştireceği teknoloji etkinliğinde X50 5G modeme sahip akıllı telefonunun ilk örneğini görücüye çıkarmayı planlıyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu