Teknoloji Haberleri

Nvidia Geforce Now ile Android Telefonda Oynamak

Reklam

Nvidia, yalnızca masaüstü sistemlerin değil aynı zamanda mobil oyuncularında yanında olduğunu gösteren bir sistem olan “Nvidia Geforce Now” ile karşımıza çıktı. Bu sistem desteklediği birçok oyunu bilgisayar, telefon, tablet vb. cihazlarda oynama imkânı sunar. Sistem tarafından desteklenen her oyun düşük özellikli cihazlarda da çalışır ve asgari sistem gereksinimi aranmaz. Yani normalde kendi cihazlarınızda kasan, donup kalan veya hiç açılmayan oyunları Nvidia Geforce Now ile sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz.

Her cihazda, her oyun amacını taşıyan bu sistem sayesinde yıllar önce var olan oyun oynamak için, oyun sistemi kurma zorunluluğu tamamen ortadan kalkıyor. Yeni bir cihaz almak zorunda kalmadan yada sistem yükseltme yapma zorunluluğu olmadan kullanmış olduğunuz cihaza yalnızca Nvidia Geforce Now Android uygulamasını indirerek sistemdeki oyunları oynamaya başlayabiliyorsunuz.

Ancak bu sistemi satın almadan önce dikkat edilmesi gereken en önemli konu, sistem tarafından desteklenen oyunlardır. Öncelikle bu mobil oyunların sistem tarafından desteklenmesi ve kütüphanenizde hazır bulunması gerekir. Geforce Now tarafından desteklenen oyunların tüm listesine buradan inceleyebilirsiniz.

Nvidia Geforce Now Fiyatı Ne Kadar?

Nvidia Geforce Now fiyatı, bir oyuncu bilgisayarı, telefonu yada konsolu satın almakla kıyaslandığı takdirde oldukça uygun görünüyor. 20 TL ile 400 TL arasında sunduğu paket içeriğine ve süresine göre farklılık gösteren bu hizmetler kullanıcısını en son çıkan oyunlarla buluşturuyor.

Geforce Now Üyelik Paketleri

  • Yaz Fırsatı Premium
  • Yaz Fırsatı 3 Aylık Premium
  • Avantajlı 6 Aylık Premium
  • 24 Saatlik Premium
  • 1 Haftalık Premium
  • Basic

Yukarıdaki tüm paketlerin detaylı içeriklerine https://gameplus.com.tr/paketler adresinden bakabilir, bütçenize en uygun paketi değerlendirebilirsiniz.

Nvidia Geforce Now Basic Paket

Nvidia Geforce Now Ile Android Telefonda Oynamak

Reklam

Nvidia Geforce Now, toplamda 6 farklı paketle birlikte müşterilerinin karşısına çıkıyor. Geforce Now nedir, sunduğu hizmetler nelerdir merak ediyorsanız öncelikli olarak Basic paketiyle başlangıcı yapabilirsiniz. Nvidia Geforce Now fiyatını merak edenler için bu paket ücretsizdir.

Ancak bu paketi denerken 30 dakikalık sınırlı bir kullanım süresi olduğunu unutmayın. Ayrıca yoğun saatlerde sıra beklemenizde olasıdır.

Nvidia Geforce Now 24 Saatlik Premium Paketi

Sistemin ücretli hizmetleri arasında en ucuzu olarak göze çarpan Nvidia Geforce Now 24 Saatlik Premium Paketi, kısıtlı zamanı olanlar yada bir gün boyunca sistemi A’dan Z’ye denemek isteyenler için biçilmiş kaftan olarak görülüyor.

Eğer Nvidia Geforce Now satın alsam mı almasam mı diye merak ediyor ve tereddüt yaşıyorsanız oldukça ucuz bir fiyatla karşımıza çıkan 20 TL değerindeki bu paketi satın alarak sistemi daha yakından tanıyabilir, varsa endişelerinizi giderebilirsiniz.

Paket detayları öncelikli erişim ve sınırsız oyun olarak karşımıza çıkarken 20 liralık en ekonomik paketin en dikkat çekici özelliği olarak RTX teknolojisini desteklemesi göze çarpıyor.

Nvidia Geforce Now 1 Haftalık Premium Paketi

Nvidia Geforce Now Ile Android Telefonda Oynamak

Reklam

Öğrencilerin ara tatillerde, çalışanların ise yıllık izinlerde en sık tercih ettiği paket olarak karşımıza çıkan Geforce Now 1 Haftalık Premium Paketi, 60 TL’lik bir kullanım ücretine tabiidir. Kullanıcılarına sınırsız oyun ve öncelikli erişim hakkı tanırken, RTX teknolojisini de destekler. 1 haftalık süre çoğu offline / hikaye modlu oyunu %100 tamamlamak için yeterli olacaktır.

Ancak ben oyunları yalnızca bitirmiş olmak için değil, ağır ağır tadını çıkarmak için oynuyorum diyorsanız da geforce now indirmek için daha uzun süreli olan aşağıdaki paketlere göz atabilirsiniz.

Avantajlı 6 Aylık Premium Paketi

Yukarıda yer verildiği gibi yalnızca birkaç gün için değil, her zaman oyun oynayacaksanız sizin tercih etmeniz gereken paket olarak Avantajlı 6 Aylık Premium Paketi karşımıza çıkıyor. 400 TL fiyat bandında satışta olan bu paketin kullanım süresi toplamda 6 aydır.

Uzun süresine rağmen uygun bir fiyatta olmasına karşın yukarıdaki diğer paketlerde olduğu gibi öncelikli erişim, sınırsız oyun ve RTX teknolojisini de kullanıcılarına sunmaktadır.

Telefondan Nvidia Geforce Now Android ile Nasıl Oyun Oynanır?

Nvidia Geforce Now Ile Smart Tv

Android bir telefona, tablete yada Smart TV’ye sahipseniz Geforce Now ile sistemde var olan oyunların tamamını sıkıntısız bir şekilde oynayabilirsiniz. Bu sistemle Android cihazlarınızda oyun oynamak için öncelikle Play Store’da yer alan NVIDIA GeForce NOW isimli uygulamayı kurmanız, ardından da yukarıda bahsetmiş olduğumuz paketlerden bir tanesini ayarlamanız yeterli olacaktır.

Uygulamanın kurulumunu tamamlandıktan sonra kütüphanenizde ve aynı zamanda sistemde var olan oyunları seçerek oynamaya başlayabilirsiniz. Uygulamanın Android versiyonuna buradan erişebilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

Bu yazımızın sonunda en çok merak edilen ve GeForce Now ile ilgili her içerikte sıkça sorulan soruları derledik.

Nvidia GeForce Now nedir?

GeForce Now, en düşük sistemlerde en iyi oyunların oynanmasını sağlayan bir hizmettir. Normal şartlar bırakın oynamayı, sisteme kurulumunu dahi yapamayacağınız oyunları GeForce Now’da sorunsuz bir şekilde kasmadan oynayabilirsiniz.

Nvidia GeForce Now hangi cihazlarda çalışır?

GeForce Now Windows O.S. bilgisayarlarda, Android O.S. tablet, TV ve telefonlarda, Chromebook’larda, iPhone ve iPad’lerde çalışır. Hatta bilgisayarlarınızda Chrome tarayıcısından dahi kullanabilirsiniz.

Nvidia GeForce Now paketleri taahhütlü müdür? İstediğim zaman iptal edebilir miyim?

Nvidia GeForce Now tarafından kullanıcılarına sunulmakta olan paketlerde taahhüt yoktur. İstediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 1 Ortalama: 4]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu