Samsung

Samsung, Bazı Ülkelerde Android 13 Beta Dağıtımını Erteledi

Reklam

Google, Android 13 tabanlı sistemini duyurduktan sonra hazırlıklara başlayan akıllı telefon üreticileri anlaşılan güncelleme tarihi sözlerini tutamayacaklar. Güncelleme için sıkı çalışan Samsung, Güney Kore, Almanya ve ABD’de Galaxy S22 serisi için Android 13 tabanlı One UI 5.0 güncellemesinin ilk beta sürümünü yayınlamıştı.

Samsung, genellikle güncellemelerin ilk etabı olan beta sürümleri Çin ve Hindistan’da yayınlar ve test ederdi. Fakat, Android 13 tabanlı One UI 5.0 güncellemesi için bu geçerli olmadı. On gün geçmesine rağmen beta sürüm Çin veya Hindistan üzerinde Galaxy S22 sahipleri için yayınlanmadı.

Konu ile ilgili gelen bilgilerde, Samsung’un Çin ve Hindistan da dahil olmak üzere diğer pazarlarda One UI 5.0 beta güncelleme sürümünü erteleyebileceği konuşuluyor. Samsung Community forumunda ortaya çıkan bilgiler bu yönde. Güney Kore, Almanya ve ABD’de, Android 13 tabanlı One UI 5.0 güncellemesinin ikinci beta sürümünü 25 Ağustos 2022 tarihinde yayınlanması bekleniyor.

Samsung Android 13 Beta

Güney Koreli telefon devi, beta 2 sürümünde One UI 5.0’da bazı kozmetik değişikliklere gidecek. Twitterda Android 13 beta sürümler ile ilgili paylaşımlar yapan @Universelce Samsung’ un Telefon, Kamera, Kişiler ve Mesajlar başta olmak üzere bir çok stok uygulamasının simgelerini değiştirecek. Yeni simgeler, daha yuvarlak tasarıma ve farklı renk tonlarına sahip olacak.

Samsung Android 13 beta sürümlerinde, UI bazda değişikliklere devam edebilir, yeni özellikler ekleyebilir. Android 13 tabanlı One UI 5.0 güncellemesinin son nihai sürümünün Ekim 2022’nin sonuna kadar bazı üst düzey Galaxy telefonlarda yayınlanması bekleniyor. Samsung’un hangi modelleri Android 13 alacak haberimize de göz atabilirsiniz.

Reklam

Samsung kullanıcıları bazı forumlarda One UI 5.0 tasarımında yeterince hızlı olmadığını, geri bildirimlere önem vermediğini düşünüyor.

Yeni güncelleme hakkında ne düşünüyorsunuz? Aşağıdaki yorumlar bölümünde bize bildirin.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu