Samsung

Samsung Galaxy J7 Prime için Android Oreo güncellemesi Türkiye’de dağıtıma sunuldu.

Reklam

Samsung Galaxy J7 Prime kullanıcılarının uzun zamandır yolunu gözlediği Android Oreo güncellemesi nihayet Türkiye’de dağıtıma sunuldu. Güney Koreli teknoloji devinin en beğenilen modellerinden biri olan J7 Prime, ikinci büyük güncellemesiyle tanışmış oldu. Peki Android Oreo’nun getirdiği yeni özellikler neler?

Android 6.0 sürümüyle piyasadaki yerini alan cihaz geçen sene Android 7.0 bu sene ise Android 8.0 sürümüne yükseltildi. Güncelleme ülkemizle yeni tanışırken, dağıtım OTA üzerinden yapılıyor. İsterseniz Galaxy J7 Prime cihazınızda Ayarlar menüsü aracılığıyla yeni güncellemeyi kontrol edip indirebilirsiniz.

Android Oreo, Samsung Galaxy J7 Prime’a neler getiriyor?

Android Oreo ile tanışmak üzere olan Samsung Galaxy J7 Prime kullanıcılarına karşılaşacakları tablodan kısaca bahsedecek olursak; Ayarlar menüsünde düzenlemeler ve yenilikler, klavye geliştirilmeleri, yeni Experience ara yüzü, ana ekran uygulamalarında yükseltilmiş 3D Touch özelliği, yükseltilmiş bildirim yönetimi, resim içinde resim özelliği getiren resim modu, galeride albüm gizleme, klasörlere renk paleti, son güvenlik yükseltmeleri ve düzeltmeleri, yükseltilmiş Bluetooth bağlantısı gibi özellikler Galaxy J7 Prime ile tanışıyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu