Samsung

Samsung Galaxy S7 Şarjı ne kadar dayanıyor?

Reklam

Samsung yeni amiral gemisi Galaxy S7 modeli ile kullanıcıların dikkatini çekmeyi başardı. Telefonun tasarımının yanısıra en çok merak edilen yönü ise şarj süresi, bataryanın ne kadar dayandığıdır. Peki bu çok beğenilen Samsung Galaxy S7 şarjı pili ne kadar kuvvetli, şarjı kaç gün dayanıyor ve ne kadar zamanda şarj oluyor. Tüm bu soruların cevaplarını haberimizde bulacaksınız.

Galaxy S7 Ve Galaxy S7 Edge Hindistan Pazarında Satışta!

Telefon kullanıcıları günün neredeyse her anında cihaz üzerinde birtakım işlemler yapmakta ve çok fazla kullanmaktadır. Hal böyle olunca da elinizdeki telefonun şarjı çok daha hızlı bir şekilde tükenecektir. Bunun bilincinde olan kullanıcılar yeni bir telefon satın alırken ilk olarak batarya ömürlerine dikkat etmektedir. Peki, Samsung Galaxy S7 şarjı kaç gün gidiyor sorusuna geçelim isterseniz.

Samsung Galaxy S7 Şarjı Kaç gün gidiyor ?

Galaxy S7 telefonunu test eden bir kullanıcı cihazın parlaklık seviyesini %75 olarak kullanmış ve LTE (4G) hücresel veri açık iken bataryanın 2 günden daha fazla dayandığını ifade etmiştir. Ekran kullanımı zamanına bakıldığında ise 4 saat 32 dakika gibi bir süre boyunca ekranın açık olduğu görülüyor.

%100 şarj ile tam 2 gün boyunca çalışabilen Samsung Galaxy S7 telefonun bu testte herhangi bir yazılım ile kullanılıp kullanılmadığı ise merak konusu. Fakat Samsung Galaxy S7 batarya özelliklerini incelerseniz bu testin gerçekliği hakkında daha net bir kanıya varabilirsiniz.

Samsung Galaxy S7 telefonun batarya kapasitesi 3000 mAh olarak belirtiliyor. Hızlı şarj özelliği ve 3.0 desteği olan Galaxy S7 telefonun yalnızca 30 dakikada %83 şarj dolumu gerçekleşmektedir. Ayrıca bu modelde Wireless şarj desteği de bulunmaktadır.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu