Nasıl Yapılır?
Trend

Telefonda Türk Bayrağı Emojisi Kopyalama Nasıl Yapılır?

Emojiler candır diyenlerdenseniz Türk bayrağı ifadesine de ilgi duyabilirsiniz.

Reklam

Telefonda kullanabileceğiniz çeşitli emojiler arasında Türk Bayrağı da yer almaktadır. Ancak diğer emoji türlerine göre bu emojiyi bulmak biraz daha zor olduğundan pek fazla karşımıza çıkmaz.

Bayrak emojisine erişim sağlamak için bazı programlar var. Ancak emoji için program kullanmak telefonu yavaşlatacağından bu yöntemi kesinlikle tavsiye etmiyoruz.

Bilgisayarınızda karakter eşlem menüsünü açtıktan sonra yazı tipini “MS Gothic” olarak belirliyorsunuz. Yazı tipini değiştirmediğinizde Türk Bayrağı ifadesi karşınıza çıkmayacaktır.

Yazı tipini ayarladıktan sonra Gelişmiş Görünüm butonunu aktif hale getirmeniz gerekiyor. Böylece biraz önce görünmeyen karakter kümesi, grupla ve aranan kısmı aktif hale gelmiş olacaktır.

Bilgisayarınızda bulmuş olduğunuz Türk Bayrağını telefonda kullandığınız Google Drive hesabına yapıştırmanız, sonsuz kullanım için yeterli olacaktır. Böylece telefondan Drive hesabınıza girerek istediğiniz her an bayrağı kopyalayabilirsiniz. Yukarıda anlattığımız işlemlerle uğraşmak istemeyenler içinse farklı bir kolaylık daha sunmuş bulunmaktayız. Bu yazıyı okutuktan hemen sonra emojiyi kullanmak istiyorsanız aşağıya bırakmış olduğumuz Türk Bayrağı emojisini kopyalamanız yeterli olacaktır.

🇹🇷

Reklam

Twitter yada Facebook’ta Türk Bayrağı Emojisi eklemek istiyorsanız yukarıda yazan TR kopyalayın. Yapıştırıp paylaştıktan sonra Türk bayrağı emojisinin göründüğünü göreceksiniz.

Sonsuzluk işareti yapmak isterseniz de bu yazımızı okuyabilirsiniz.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

2 Yorum

  1. Arkadaşlar twitterda bu şekilde yazınca Türk bayrağı olarak tweet atıyor
    🇹🇷
    Kopyala yapıştır yaparak kullanabilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu