Nasıl Yapılır?

Sonsuzluk işareti nasıl yapılır, Sonsuzluk İşareti Kopyalama

Reklam

Sonsuzluk işareti nasıl yapılır, elektronik ortamda içerik düzenleyenlerin, telefonla mesajlaşanların ve genellikle de sosyal medya kullanıcılarının en merak ettiği sorular arasında yer almaktadır. Anlamı ise ilgi tutulan şeyin sonsuz olduğunu ifade eder. Örneğin toplumun değerli insanlarının doğum tarihleri net olarak verilirken, ölüm tarihlerine sonsuzluk işareti konulabilir. Bu örnek sonsuzluk işareti yapmak isteyenler, anlamını merak edenler için en iyi örneklerden bir tanesidir.

Sonsuzluk İşareti Nasıl Yapılır?

Sonsuzluk işareti yapmak için öncelikle hangi platformda bulunduğunuza dikkat etmeniz gerekmektedir. Örneğin telefonla bilgisayar arasında fark vardır. Aşağıda açıklamış olduğumuz gibi nerede nasıl yapıldığına dikkat ederek sonsuzluk işareti nasıl yapılır öğrenebilirsiniz.

Bilgisayarda Sonsuzluk İşareti Nasıl Yapılır?

Sonsuzluk İşareti Nasıl Yapılır

Windows kurulu bilgisayarlarda sonsuzluk işaretini yapmak için Alt + 8734 kısayolunu kullanabilirsiniz. Burada dikkat edilmesi gereken nokta “Alt” tuşuna basılı tuttuğunuz esnada 8734’e basmaktır. Eski Windows sürümlerinde ise Alt + 236 alternatifi denenebilir.

Telefonda Sonsuzluk İşareti Nasıl Yapılır?

Telefonda sonsuzluk işareti nasıl yapılır öğrenmek isteyenler için öncelikle belirtelim ki yalnızca iPhone’da bu işareti yapabiliyorsunuz. Android için izlemeniz gereken farklı yolu, iPhone’da sonsuzluk işareti yapmaktan sonraki alt başlıkta vereceğiz.

iPhone’da Sonsuzluk İşareti yapmak

İlk olarak ∞ bu sonsuzluk işaretini kopyalayın. Ayarlar’ı açtıktan sonra; genel, klavye, metin değişimi yolunu takip ederek sağ üst tarafta yer alan +’ya tıklayın. İfade kısmına kopyalamış olduğunuz simgeyi yapıştırın ve kestirme bölümüne “sonsuzluk” ismini vererek sonsuzluk işaretini artık telefonunuzun simgelerinden bir tanesi haline getirebilirsiniz.

Reklam

Buradan sonra sonsuzluk yazdığınız vakit ilgili simge görülecektir.

Android Sonsuzluk İşareti Nasıl Yapılır?

Sonsuzluk İşareti Nasıl Yapılır

Android sonsuzluk işareti simgesi Android telefonları klavyelerinde yüklü olmadığından alternatif yollar izlemek gerekiyor. Öncelikle bu simgenin yüklü olduğu Android klavyelerini yüklemenizi tavsiye etmiyoruz. Bu klavyeler yazdığınız özel mesajları ya da şifreleri izleyebilirler. O nedenle orijinal güvenli klavyenizde sabit kalmanız sizin açınızdan faydalı olacaktır.

Android sonsuzluk işareti yapmak için diğer güvenli alternatif yol ise “sonsuzluk işareti kopyalama” işlemidir.
∞    bu işareti Android panosuna kopyalayarak kullanabilirsiniz.
Android telefonlarınızda sonsuzluk işareti lazım olduğu zaman bu sayfayı açmanız ve bu sayfaya koymuş olduğumuz sonsuzluk işaretini kopyalamanız yeterli olacaktır.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Reklam

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu