Sosyal Medya

WhatsApp Sesli Arama Özelliğine Ait İlk Bilgiler

Reklam

Daha önceki haberlerimizde popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ ın yeni bir özelliğe kavuşacağından söz etmiştik. Sesli arama yapılmasına olanak verecek bu yenilik ile ilgili bilgiler, detaylar gekmeye devam ediyor.
Reddit ortamındaki bir kullanıcının verdiği bilgilere göre uygulamanın sesli arama özelliği Hindistan’ da bazı kullanıcılar için açılmış durumda.

WhatsApp sesli arama özelliğini davetiye ile açmış durumda. Kullanıcı paylaşımını bir süre sonra silmesine rağmen videonun halen ulaşılabilir olması sesli arama özelliği ile ilgili kısıtlı bilgilere ulaşmamızı engellemiyor. WhatsApp’ın hali hazırda yayınlanmayan 2.11.508 versiyonuyla gelecek olan bu özellik, uygulama içerisinde yeni bir iletişim seçeneği ekliyor ve bu seçenek sayesinde sesli arama yapılabiliyor.

Öncelikle Android kullanıcılarının bu deneyimi yaşaması beklenirken özelliğin WhatsApp tarafından hala test edilme aşamasında olduğunu bildirlerim. Bu ay itibariyle gerçekleştirilecek tanıtımla kullanıcılara açılması beklenen WhatsApp Sesli Arama özelliği yakın bir zamanda tüm kullanıcıların kullanımına sunulacak gibi gözüküyor. açılmaya başladığını söyleyebiliriz.

 

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu