Xiaomi

Xiaomi’de Hedef ABD Pazarı

Reklam

Büyüme konusunda büyük atılımlar yapan Xiaomi, 2014 yılında 61 milyon satış rakamına ulaşarak büyük bir firma olduğunu kanıtladı. Geçtiğimiz yıl ülkemizin pazarına giren Xiaomi, bu yılda da ABD pazarında yer almayı planladıklarını açıkladı.

Bin Lin’in (Xiaomi CEO’su) açıklamalarına göre yalnızca akıllı telefonlar değil şirketin diğer ürünleri de global pazara açılmalı. Diğer ülkelerde olduğu gibi mi.com web adresi üzerinden çevrimiçi satış kanalını ABD içinde açarak yalnızca telefon değil aynı zamanda taşınabilir şarj cihazı, kulaklık, akıllı bileklik vb. ürünleri satmayı hedefledikleri belirtildi.

Xiaomi’de Hedef Abd Pazarı
Xiaomi’de Hedef Abd Pazarı

ABD pazarına giriş düşünüldüğü kadar kolay olmuyor. Bunun sebebi ABD pazarının diğer ülke pazarlarına göre farklı lisans kuralları ve şartları olması. Eğer firma bu pazara dâhil olmak istiyorsa belirtilen şartları yerine getirmek zorunda.

Bu durumu göz önünde bulunduran Xiaomi belirtilen şartlara uyum sağlamak için gerekli çalışmalara başlamış. Xiaomi ürünleri 2015 veya en geç 2016 yılında Türkiye’nin ardından ABD’de de kullanılabiliyor olacak.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu