Samsung

Samsung Yeni Modelleri Galaxy M34 5G ve Galaxy F34 5G Yakında Geliyor!

Reklam

Akıllı telefon sektörünün öncü firmalarından Samsung, yeni modelleri Galaxy M34 5G ve Galaxy F34 5G ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu modeller, Samsung’un amiral gemisi Galaxy S21 serisindeki özellikleri sunacak. İşlemci olarak Qualcomm Snapdragon 750G tercih edileceği belirtilen cihazlar, 5G teknolojisi ile desteklenecek.

Samsung Galaxy M34 5G ve Galaxy F34 5G modellerinin çıkış tarihleri henüz netlik kazanmamış olsa da, resmi duyuru yakında yapılacak gibi görünüyor. Cihazların piyasaya çıkmasıyla birlikte, Samsung kullanıcılarının 5G teknolojisinden en iyi şekilde yararlanmaları hedefleniyor.

Samsung, kullanıcıların Galaxy M34 5G ve Galaxy F34 5G modelleriyle 5G teknolojisinden en iyi şekilde yararlanmaları ve yüksek performanslı bir kullanım deneyimi yaşamaları hedefleniyor. Henüz piyasaya çıkmamış olsa da, bu modellerin Samsung hayranları tarafından heyecanla bekleniyor.

Samsung Galaxy M34 5G ve Galaxy F34 5G’nin Özellikleri

Samsung Galaxy M34 5G Ve Galaxy F34 5Gnin Ozellikleri
Samsung Yeni Modelleri Galaxy M34 5G Ve Galaxy F34 5G Yakında Geliyor! 3

Samsung, orta sınıf telefonlarına iki yeni model ekleyerek Galaxy M34 5G ve Galaxy F34 5G‘yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu modellerin piyasaya sürülmesi, Samsung’un 5G teknolojisiyle uyumlu cihazlardaki varlığını artırmayı hedeflediğini gösteriyor.

Galaxy M34 5G modelinin, 6.5 inç büyüklüğünde Full HD+ bir ekranı ve güçlü bir performans sunacak MediaTek Dimensity 720 işlemciye sahip olması bekleniyor. Ayrıca, cihazın 48 MP ana kamera, 8 MP ultra geniş açılı kamera, 5 MP derinlik sensörü ve 2 MP makro kamerası ile bir dörtlü kamera kurulumu olacağı söyleniyor. Telefonun ayrıca 5.000 mAh pil kapasitesi ve hızlı şarj desteği ile donatılması bekleniyor.

Öte yandan, Galaxy F34 5G’nin de benzer özelliklere sahip olması bekleniyor. Cihazın 6.4 inç Full HD+ ekranı ve Qualcomm Snapdragon 480 işlemcisi olması bekleniyor. Ayrıca, cihazın 64 MP ana kamera, 8 MP ultra geniş açılı kamera, 5 MP derinlik sensörü ve 2 MP makro kamerası ile dörtlü kamera kurulumu olacağı belirtiliyor. Cihazın ayrıca 5.000 mAh pil kapasitesi ve hızlı şarj desteği ile birlikte geleceği söyleniyor.

Reklam

Samsung Galaxy M34 5G ve Galaxy F34 5G’nin Fiyatları

Samsung Galaxy M34 5G ve Galaxy F34 5G modellerinin fiyatlandırması henüz resmi olarak açıklanmadı. Ancak, modellerin diğer orta sınıf telefonlarla benzer bir fiyat noktasında olması bekleniyor.

Özellikle Samsung’un son zamanlarda 5G teknolojisiyle uyumlu orta sınıf cihazlara yatırım yapması, bu teknolojinin popülerliğinin artması ve daha yaygın hale gelmesiyle ilgili bir trendi yansıtıyor. Bu modellerin başarısı, Samsung’un orta sınıf cihaz pazarındaki varlığını artırmasına ve 5G teknolojisiyle uyumlu cihazlardaki pazar payını yükseltmesine yardımcı olabilir.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 2 Ortalama: 5]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu