Xiaomi

Xiaomi’ den İki Yeni Telefon Geliyor!

Reklam

Son yıllarda ürettiği başarılı telefonlarla akıllı telefon piyasasında adından söz ettiren Çinli firma Xiaomi, başarılı amiral gemi modeli Mi 5’in ardından yeni modellerle gelmeye devam ediyor.

Çin merkezli sertifikasyon kurumu TENAA’da Xiaomi’nin yeni iki akıllı telefonu ortaya çıktı.

Xiaomi’ Den İki Yeni Telefon Geliyor!

Orta Segmentte Yarışacak: 2 Xiaomi

Xiaomi’nin yeni telefonlarından birincisi 1.4 GHz hızında sekiz çekirdekli işlemcisinden güç alacak, telefonda 2 GB RAM ve 16 GB depolama alanı yer alacak. Telefonun 5 inç büyüklüğünde 1280×720 çözünürlükteki ekranına metal bir kasa eşlik edecek.

13 MP çözünürlükteki arka kamera ve 8 MP çözünürlükteki ön kamera yer verilen telefon, Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemiyle kullanıcılarına merhaba diyecek. Telefon kutudan 2.850 mAh kapasiteli bataryası ile çıkacak.

Reklam

Xiaomi’nin ikinci telefonu ise orta segmentte rekabet edecek bir telefon olacak 1.8 Ghz hızında altı çekirdekli işlemcisinden güç alan telefonda, 5.5 inç boyutunda Full HD çözünürlüklü ekrana yer verilecek.

Xiaomi’ Den İki Yeni Telefon Geliyor!

2 GB RAM’e ve 16 GB dahili depolama alanı yer verilen telefonun arka tarafında 16 MP çözünürlüğünde bir kamera, ön tarafında ise 5 MP çözünürlüğünde bir kamera yer alıyor. Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi ile kutudan çıkan telefona, 4.000 mAh kapasiteli bir batarya eşlik ediyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu