Nokia

Nokia 8 Sirocco Android 9.0 Pie Güncellemesi Alacak

Reklam

HMD Firması bir önceki yıl piyasaya sunduğu Nokia 8 Sirocco ile birlikte piyasayı etkilemeyi başarmıştı. Önceki yılın çok konuşulan akıllı cihazlarından bir tanesi olan Nokia 8 Sirocco için uzun zamandır beklenen Android 9.0 Pie güncellemesi geldi. İşte konuya ilişkin güncel detaylar…

Nokia 8 Sirocco için Android Pie 9.0 güncelleme desteği gelmesine kesin gözüyle bakılıyordu. Bu beklenti boşa çıkmadı ve Nokia 8 Sirocco Android Pie 9.0 güncellemesi indirilecek mi soruları karşılığını bulmuş oldu.

Nokia 8 Sirocco, Snapdragon 835 işlemci modeliyle çalışan bir cihaz olması dolayısıyla Android Pie güncellemesi sunulan 820’li cihazlara göre daha faydalı bir deneyim yaşayacak. HDM tarafından yapılan açıklamada güncellemenin 2018 Kasım ayında sunulacağı bildirilmişti ancak aradan geçen 2 aylık süreçte herhangi bir güncelleme sunulmadı. Nokia 8 Sirocco Android 9.0 Pie güncellemesi teyit edilmiş olsa da şuan için yeni güncelleme tarihi kesinlik kazanmış değil.

Nokia 8 Sirocco kullanıcısıysanız ve cihazınızı bir an önce Android Pie 9.0 sürümüne yükseltmek istiyorsanız her an için cihaz güncellemelerini kontrol etmenizde fayda var. Şirkete yakın kaynaklar dolayısıyla çıkan sızıntılar ilgili güncellemenin her an içerisinde bu cihaz kullanıcılarına sunulabileceği ihtimali yönünde.

Cihazınıza bu güncellemenin sunulup sunulmadığından emin olmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey Ayarlar > Güncellemeler yolunu takip ederek, Android Pie 9.0 güncellemesini denetlemek olacaktır.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu